[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
冇🍔送問答遊戲:
到底割讓一事最終會係點?

子烏虛有
縮細紅布(拆26紅布、27留一部分)
拆哂紅布,27-28成為攻防線
西移紅布,由28開始割讓
27紅布分隔不變、界限界以外再割位
郁空布+界限界以外再割位

我估縮紅布

縮26,留部分27最大機會
比多70、80隻狗入嚟

轉行賣菜最啱

仲要成日係度懷才不遇咁 踢好d波先喇

前幾個post有巴打話以前撞過佢地練波 得梁大佬一早換好晒衫跑步 可能覺得自己付出已經好多

但大佬你本身能力差過人
點睇都要再努力囉

個巴打係我

但佢衰極都係長期港青隊長

大佬on 99
梁大佬,小志強,李毅凱都係果d未有表現,就當自己好勁,球皇款,依d人想成材都難

我覺得佢好慘 俾濕鳩教練團放左落唔岩佢嘅左閘 搞到踢得屎 又要俾人笑
當初繼續留飛馬打防中咪好囉 我覺得佢打防中幾好

佢兩兄弟打閘嘅原因咪老闆想出佢地law
冇🍔送問答遊戲:

子烏虛有

我估縮紅布

縮26,留部分27最大機會
比多70、80隻狗入嚟

9成9流料啦

官方球迷會講又好似有d料到

狗志唔收返D飛, 就係咁解

轉行賣菜最啱

仲要成日係度懷才不遇咁 踢好d波先喇

前幾個post有巴打話以前撞過佢地練波 得梁大佬一早換好晒衫跑步 可能覺得自己付出已經好多

但大佬你本身能力差過人
點睇都要再努力囉

個巴打係我

但佢衰極都係長期港青隊長

大佬on 99
梁大佬,小志強,李毅凱都係果d未有表現,就當自己好勁,球皇款,依d人想成材都難

我覺得佢好慘 俾濕鳩教練團放左落唔岩佢嘅左閘 搞到踢得屎 又要俾人笑
當初繼續留飛馬打防中咪好囉 我覺得佢打防中幾好

佢兩兄弟打閘嘅原因咪老闆想出佢地law

大佬係
好在第一版留住狗志個gif
好在第一版留住狗志個gif

恆大赴港球迷恐難到1000 購主隊票球迷或調位置

新浪■9up消息

sina

中超看台倩影:大波美女來襲

http://slide.sports.sina.com.cn/n_j/slide_2_57057_125131.html#p=1
鄭智!食屎狗!鄭智!食屎狗!
郜林!死撈佬!郜林!死撈佬!
冇🍔送問答遊戲:

子烏虛有

對面唐樓開天台

新浪■9up消息

sina

http://slide.sports.sina.com.cn/n_j/slide_2_57057_125131.html#p=1

大陸d 審美觀好雞

新浪■9up消息

sina

好豬呀
「25/4廣州恒大作客東方旺角大球場公告」
1. 球迷俱樂部將於開賽前於花墟道作客區入口處派發球迷服,歡迎香港恒大球迷到取,數量有限派完即止
2. 經本專頁一眾版主討論後,為顧及未持有客隊球迷區門票的恒大香港球迷,我們將會自發統一坐在大鐘底近客隊球迷區的角球旗位置
3. 歡迎各志同道合的球迷到來一齊睇波,專心一致為恒大打氣
4. 如遇上任何突發狀況,請各球迷保持克制,如有需要請與在場足總職員或香港警方尋求協助
5. 尊重球賽,發揮香港禮客之道精神

廣州恒大香港球迷聯盟示
9成9流料啦

睇定啲先講嘢,廢事做盲炳。
1. 球迷俱樂部將於開賽前於花墟道作客區入口處派發球迷服,歡迎香港恒大球迷到取,數量有限派完即止
2. 經本專頁一眾版主討論後,為顧及未持有客隊球迷區門票的恒大香港球迷,我們將會自發統一坐在大鐘底近客隊球迷區的角球旗位置
4. 如遇上任何突發狀況,請各球迷保持克制,如有需要請與在場足總職員或香港警方尋求協助

廣州恒大香港球迷聯盟示

狗志成功反CUP

廣州恒大香港球迷聯盟示

的確香港有唔少滿州支持者,預計聽日有香港滿會畀人屌㗎喇。
陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果含他打過的J;說不定有大菲半成功力,可能有著數。

收嗲啦戇鳩仔 屌你老母 食藥啦

廣州恒大香港球迷聯盟示

屌你老母姐係客隊球迷坐主場區啦
梁守志食撚屎

廣州恒大香港球迷聯盟示

花墟道有作客狗窿
9成9流料啦

睇定啲先講嘢,廢事做盲炳。

好易炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞