[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
熱刺應該會5月尾來香港同傑志友賽

準備睇E.Lamela屌打傑狗

熱同南華唔是有partnership既咩

熱同南華唔是有partnership既咩

Hm son
今晚大家坐邊度
2016年7月31日,冠忠南區在首場季前熱身賽以4–0擊敗港會,去季尾曾遭標準流浪雪藏,新加盟的比圖更大演帽子戲法,一吐烏氣,賽後比圖表示收到巴西當局的放棄國籍接納書,預計稍後集訓回港後便可隨時向入境處申請特區護照,有望在月內領得香港特區護照。

無聊睇到比圖wiki, 又話月內領得特區護照, 點知大半年都未有消息?
抑或佢已經拎到但冇話俾人知 / kim對佢既興趣細過墓臭?
全世界係咪得牛丸會係每次賽前記者會講到明會出咩人
而最後都一定係咁出?

條撚屌直情講埋用咩戰術應付添啦

V92教獌個陣都係咁
牛92

牛鳩爾

牛睪丸

咁咩野炒牛閪呀?咸酸菜!
今晚大家坐邊度

痴線佬
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
香港身分證好易有 佢應該唔係三粒星都可以入
仲有嗰啲心理支那人呢
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
仲有嗰啲心理支那人呢

而家東方老細都係支那人
2016年7月31日,冠忠南區在首場季前熱身賽以4–0擊敗港會,去季尾曾遭標準流浪雪藏,新加盟的比圖更大演帽子戲法,一吐烏氣,賽後比圖表示收到巴西當局的放棄國籍接納書,預計稍後集訓回港後便可隨時向入境處申請特區護照,有望在月內領得香港特區護照。

無聊睇到比圖wiki, 又話月內領得特區護照, 點知大半年都未有消息?
抑或佢已經拎到但冇話俾人知 / kim對佢既興趣細過墓臭?

之前亞古沙有案留拎唔到特護
所以唔係人人都拎到架

佢係軌
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
仲有嗰啲心理支那人呢

我反而想知真係入唔到果d會點
大陸人質素就係會賴死唔走 係咁衝閘 嘈喧巴閉 有d可能係界限街爬入去
D保安分分鐘係果d呀姐呀叔 挽下手就咁放佢入去廢時煩
多撚咗張成人飛
有手足需要嗎

今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
仲有嗰啲心理支那人呢

大陸人質素就係會賴死唔走 係咁衝閘 嘈喧巴閉 有d可能係界限街爬入去

東方用11萬請150個保安
扣除保安公司利潤
每個保安人員得幾舊水
肯定唔會同你搏

男友人出處係邊

東亞運贏金牌之後冇幾耐柒同輝行times俾生果影到, 跟住生果話柒由男友人陪同行街

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121106/18058669

【銅鑼灣】返咗內地搵食之前本來答應幫港隊出賽,最後又甩底嘅陳肇麒(陳七)大前日4點幾,趁住休假同一位男友人去咗銅鑼灣行街shopping,唔使好耐陳七就買咗兩大袋戰利品離開。

不過之後佢好神秘咁攞住兩袋嘢去咗後巷,相信都係煲煙,陳七因為食煙冇咗份工,估唔到仲未戒得甩。食完煙之後就去錶舖睇咗一輪手錶,跟住去咗投注站買六合彩試下自己有冇橫財,嗰期彩金成6,000萬,中咗都好和味。

採訪、攝影:黃曉程 

冇幾耐原來都三年

09年認唔到葉鴻輝已經算過份
12年都認唔到 個記者係咪唔係香港人黎

個陣應該識個名但未必認得樣

但葉鴻輝個樣唔算大眾面喇喎

一定見過咩
今晚大家坐邊度

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
仲有嗰啲心理支那人呢

扣除保安公司利潤
每個保安人員得幾舊水
肯定唔會同你搏

你講夠未

東亞運贏金牌之後冇幾耐柒同輝行times俾生果影到, 跟住生果話柒由男友人陪同行街

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121106/18058669

【銅鑼灣】返咗內地搵食之前本來答應幫港隊出賽,最後又甩底嘅陳肇麒(陳七)大前日4點幾,趁住休假同一位男友人去咗銅鑼灣行街shopping,唔使好耐陳七就買咗兩大袋戰利品離開。

不過之後佢好神秘咁攞住兩袋嘢去咗後巷,相信都係煲煙,陳七因為食煙冇咗份工,估唔到仲未戒得甩。食完煙之後就去錶舖睇咗一輪手錶,跟住去咗投注站買六合彩試下自己有冇橫財,嗰期彩金成6,000萬,中咗都好和味。

冇幾耐原來都三年

一定見過咩

娛樂版記者未心識輝

冇幾耐原來都三年

一定見過咩

娛樂版記者未心識輝

未必

痴線佬

想坐大鐘底
好似話有支那仔會坐嗰度

入到場咩

應該都有一定數量
仲有嗰啲心理支那人呢

扣除保安公司利潤
每個保安人員得幾舊水
肯定唔會同你搏

你講夠未

150個保安
入口幾多?
每個區幾多人?
[url]http://gzevergrandefc.com/news.aspx?fid=138&ftid=41434
官方
經俱樂部和亞足聯及東方俱樂部反复溝通協調,最終商定原本購買主隊門票的球迷在持有門票及中國大陸有效證件的前提下可進入恆大球迷助威區域(19區、20區和21區)觀賽,票上指定區域將作廢
保安有乜用 最緊要警察
[url]http://gzevergrandefc.com/news.aspx?fid=138&ftid=41434
官方
經俱樂部和亞足聯及東方俱樂部反复溝通協調,最終商定原本購買主隊門票的球迷在持有門票及中國大陸有效證件的前提下可進入恆大球迷助威區域(19區、20區和21區)觀賽,票上指定區域將作廢

官方

姐係塞晒入作客區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞