[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
聽日now/ViuTV 播唔播?

果陣網上買遲左,只買到頭兩場主場波飛

now 應該有

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170424/56608206
許先生

陳柒與男友人

巴西遊客老蘭打交

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170424/56608206
許先生

陳柒與男友人

男友人離譜D
「25/4廣州恒大作客東方旺角大球場公告」
1. 球迷俱樂部將於開賽前於花墟道作客區入口處派發球迷服,歡迎香港恒大球迷到取,數量有限派完即止
2. 經本專頁一眾版主討論後,為顧及未持有客隊球迷區門票的恒大香港球迷,我們將會自發統一坐在大鐘底近客隊球迷區的角球旗位置
3. 歡迎各志同道合的球迷到來一齊睇波,專心一致為恒大打氣
4. 如遇上任何突發狀況,請各球迷保持克制,如有需要請與在場足總職員或香港警方尋求協助
5. 尊重球賽,發揮香港禮客之道精神

廣州恒大香港球迷聯盟示

的確香港有唔少滿州支持者,預計聽日有香港滿會畀人屌㗎喇。

到時咪香港人屌返香港人
狗志
聽日戰鬥mode on
冇紅布真係分分鐘出事
成千人得嗰百幾個實蕉
萬一有咩事真係

隔離就旺角警署啦
邊會有事

許先生

做乜唔渣咪
徵聽晚場波一張成人票
聽日旺角場龍門柱生生性性
做乜唔渣咪

因為蘋果冇咪?
做乜唔渣咪

可能冇咪俾佢揸
聽日有冇手足坐大鐘底
討伐港奸
做乜唔渣咪

因為蘋果冇咪?

渣住支錄音筆/電話
做乜唔渣咪

可能冇咪俾佢揸

渣返支咪先
陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果含他打過的J;說不定有大菲半成功力,可能有著數。

收下你把死人口啦

鬼叫牛丸刷鞋刷到咁肉酸
陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果含他打過的J;說不定有大菲半成功力,可能有著數。

收下你把死人口啦

鬼叫牛丸刷鞋刷到咁肉酸

佢做乜你都搵到位入架啦
9成9流料啦

睇定啲先講嘢,廢事做盲炳。

好易炒車
9成9流料啦

睇定啲先講嘢,廢事做盲炳。

好易炒車

收嗲啦戇鳩仔 屌你老母 食藥啦

牛丸自己奶大菲奶到咁肉酸
影衰香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞