[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (74)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

不安
五月六晚機番無得睇

做yennie隻兵有咩福利?

不安

狗志交代下
係咪六點鐘就會開閘?
唔好比毒果咁快報出去
牛榮vs張莫斯

張莫斯,狗智垃圾

聽日好好招呼狗智

No problem

牛榮好波 最好有得睇埋聰頭

牛榮上場對南區睇落狀態好好, 步頭好爽, 就算踢到抽抽地都係咁喪跑, 痴孖筋

養生波出全力
亞冠賽冇哂力

田忌賽馬既下等馬

得啦得啦
唔好比毒果咁快報出去

熱狗仲唔報?關中國事喎
辛祖901
高美斯874
拉大印左狗志未

老細話揀翻球員印好d

呢個係狄恩問題姐

明明啲人可以放返岩位

其實左兄右弟都唔係閘既材料 有波都係掘上去 防守又轉身慢無速度

大佬真係唯一得個防中岩佢踢 轉身慢又無乜技術

轉行賣菜最啱

仲要成日係度懷才不遇咁 踢好d波先喇

前幾個post有巴打話以前撞過佢地練波 得梁大佬一早換好晒衫跑步 可能覺得自己付出已經好多

但大佬你本身能力差過人
點睇都要再努力囉

個巴打係我

但佢衰極都係長期港青隊長

大佬on 99
梁大佬,小志強,李毅凱都係果d未有表現,就當自己好勁,球皇款,依d人想成材都難

我覺得佢好慘 俾濕鳩教練團放左落唔岩佢嘅左閘 搞到踢得屎 又要俾人笑
當初繼續留飛馬打防中咪好囉 我覺得佢打防中幾好
在記者會開始前有一段小插曲,陳婉婷問到史高拉利是否喝過枱面的水,笑言想飲大菲口水尾。大陸的記者問到陳婉婷為何會有這樣的想法,陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果飲他飲過的水;說不定有大菲半成功力,可能有著數。

獨媒

冼唔洗咁樣刷鞋法
好肉酸
貶低香港人形象
拉大印左狗志未

老細話揀翻球員印好d

拉打好波
起碼置頂返一頭半個月高度表揚下
就睇下你班含大狗聽日點抗議
陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果含他打過的J;說不定有大菲半成功力,可能有著數。
就睇下你班含大狗聽日點抗議

東方又話好多人搞退飛
班含大狗咪又係口裏說不
之前仲吹奏狗志
陳婉婷回應稱史高拉利是自己偶像,如果含他打過的J;說不定有大菲半成功力,可能有著數。

收下你把死人口啦

收下你把死人口啦

狗口長不出象牙

呢個係狄恩問題姐

明明啲人可以放返岩位

其實左兄右弟都唔係閘既材料 有波都係掘上去 防守又轉身慢無速度

轉行賣菜最啱

前幾個post有巴打話以前撞過佢地練波 得梁大佬一早換好晒衫跑步 可能覺得自己付出已經好多

但大佬你本身能力差過人
點睇都要再努力囉

個巴打係我

大佬on 99
梁大佬,小志強,李毅凱都係果d未有表現,就當自己好勁,球皇款,依d人想成材都難

我覺得佢好慘 俾濕鳩教練團放左落唔岩佢嘅左閘 搞到踢得屎 又要俾人笑

堅爸都知梁大佬係唔打得左閘同中堅
但米路列卡度狄恩都係咁撚on9

呢個係狄恩問題姐

明明啲人可以放返岩位

轉行賣菜最啱

但大佬你本身能力差過人
點睇都要再努力囉

個巴打係我

大佬on 99

堅爸都知梁大佬係唔打得左閘同中堅
但米路列卡度狄恩都係咁撚on9

列卡度狄恩on 9,但大佬自己都好有問題
睇實會唔會少左紅布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞