《只有做愛的時候我才聽得見聲音》(2)

1001 回覆
340 Like 7 Dislike
晴晴真係喊死
點解由po1鬧到就結局都可以有人quote文盲嘅定真係控制唔到自己,抑或特登
條友個個故都專登quote block左佢就得
小學雞有心玩野
有特登望吓係咪又係你
俾人屌完一次唔夠咩
梗係靜靜地做CD-Rom好過
我知出文有時差呢個問題,會令本來要訓但想等埋文既讀者感掃興

譬如早幾日我講話2點出,結果2+3點先有,咁可能有唔訓都等到2點既讀者見無文出,嗰下心情肯定係失望,為此我都抱歉一句

只不過有時真係創作需時,有時寫下改下可能就慢左,但點都好,總之我會繼續努力的
你係俾人屌咗兩次
寧願等耐啲但高汁啲
g chi樓主
我覺得聽Pink Floyd 係因為掛住alex屌緊佢時既感覺囉
呢啲野呃到人呃唔到自己

今晚等樓主
仲多過Alex屌P嘅次數
好搶口
有時啲人硬係唔明白慢工出細活嘅意思
聽歌思人
樓主俾啲原則自己 支持你
好多人以為故仔好易作,完全唔係囉,催催催
咁忍唔住既自己ff下劇情先囉
睇文睇五分鐘
寫嗰個隨時要粒幾兩粒鐘
你哋班催文鬼有無人性...
請問作者錯係邊要發毒誓?
笑唔係咁玩架喎
支持樓主
真係好耐未試過睇文咁投入,睇睇下仲覺得好心噏,alex同晴晴喺醫院見返、特別係alex拉低張被嗰度真係好有feel嗚
更文速度呢加野,承認嘅雖然到兩點見唔到文嗰下真係好失望,但係寫過文做過創作嘅,真係唔知個腦幾時會便秘、幾時通便,有時候一粒字、一句句子糾結起上嚟真係半個鐘以上都會有
不過,慢工出細貨,喺樓主身上真係見到嘅,有時候真係會見到特別幾句或者用字形容得好細膩;雖然知道樓主真係有睇我哋留言、有關注我哋感受幾開心,但係真係唔使為咗大家嘅評語而改變左自己本身諗住嘅脈落,學你寫Alex話齋,玩音樂係享受,有時候寫文都係享受,做自己想做嘅咪得囉
加油啊好想快啲睇晴晴同Alex個好結局
但係想問一問而家篇文嘅進度去到邊?如果差唔多完嘅話支持番外呀
樓豬文筆好好 以後出多啲故
原來一路都未正皮個post
G持
多謝你咁有心機打咁大段字鼓勵同支持我會加油的

故事都差唔多接近尾聲,準備定燒烤叉bbq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞