《只有做愛的時候我才聽得見聲音》(2)

1001 回覆
340 Like 7 Dislike
今晚仲有冇文?
臭雞
屌priscilla
文呀 完全唔夠喉
臭雞btw今晚仲有冇
一星期紀念日真係笑左
好mk樓主寫得好正
雞即係雞
檯面擺返一道道精美嘅菜色,Priscilla攞出電話,影相打卡。

「唔好影啦,再影啲嘢食就凍曬架啦。」Alex溫柔提醒。

「知啦,我再影多幾張。」

「滋滋—」Alex放喺檯面嘅電話突然震動。

佢拿拿臨拎上手睇下係咪有短訊。

係就係有短訊,但只係垃圾廣告短訊。

「邊個send message俾你咁緊張呀?」Priscilla問。

「無,係一啲垃圾短訊嚟啫。」Alex展示短訊內容。

Priscilla望左一眼,話:「仲以為你背住我同第二個女人text添。」

「哈哈,點會呢,我有你一個就夠架啦。」Alex笑住講。

「哈,算你啦。」

「唔好講啦,快啲食嘢啦,攤凍左就唔好食架啦…」

享用完豐盛美味嘅晚餐,Alex提議直落去睇場午夜場,睇完去唱k,跟住上山睇日出。

Priscilla卻唔太願意:「唔好啦,通宵對皮膚唔好架,如果你想睇戲,返去我陪你睇netflix呀?」

「咁呀,咁好啦,女朋友話點就點啦。」

隨即Priscilla從手袋中出一盒禮物:「拿,紀念日禮物。」

「係咩嚟架?」

「你拆開咪知囉。」

Alex慢慢拆開個盒,裡面原來係一隻手錶。

「鐘唔鐘意呀,我揀左好耐先揀到呢隻,價錢仲唔平添架。」

「鐘意呀,其實你送咩俾我,我都鐘意架啦。」Alex滿心歡喜。

「咁你快啲戴上手睇下。」

唔知係隻錶本身太重,定係佢平時無戴慣錶,佢戴上手覺得隻錶有啲墜手,不過佢諗戴慣左之後,應該唔會覺得重。

「多謝你。」Alex就送返一對耳環俾對方作為回禮。

「哇!你點知我想要呢對紅寶石耳環架?」Priscilla興高采烈地戴上一對閃ling ling、襄住名貴紅寶石嘅耳環。

「上次行街你話想要,咁我咪買俾送俾你。」

「正呀!我超級鐘意呀!」Priscilla企起身,探前個人,喺Alex面上錫左一啖。

Alex見到對方開心,佢就開心。

晚餐過後,佢地就屋企,沖完涼就一齊坐喺客廳梳化,開住電視睇Netflix。

何管家已經訓左,就得返佢地兩個喺度。

二人依偎一齊,睇緊浪漫嘅愛情片。

睇到一半,Alex突然feel到Priscilla隻手伸左入佢褲浪。

對方好溫柔地chok佢下面,仲哄埋個身嚟,熱炙咁錫佢條頸。

Alex身體發熱,伸手撫摸對方胸部。

二人無理電視播緊咩,纏綿起上嚟。

佢地一邊愛撫,一邊走返上房。

喺情慾高漲時,準備插入嗰刻,Alex嗌一嗌暫停,行去揀左隻CD放入唱片機。

雖然佢對耳仔已經好返,但聽歌做愛嘅呢個習慣仍保留住。

「啊~好舒服呀~快啲~大力啲~啊~~」Priscilla發出放浪嘅呻吟聲。

Alex聽住音樂,前後擺動腰軀,一抽一插。

以前同晴晴做愛嗰陣,晴晴好少嗌出聲,依家聽住Priscilla大聲呻吟,佢其實係有啲唔慣。

而Priscilla嘅陰道好窄好緊,佢都插得好舒服,但就唔知點解,佢插極都射唔出。

之前佢同晴晴搞,大約五分鐘就會忍唔住射左,到同Priscilla搞,每次都搞好耐都射唔出。

佢插左成粒鐘,一啲射意都無,條腰郁到攰,下面亦都插到攰,最後仲軟埋。

Priscilla見對方下面軟左,自動自覺咁幫佢含返硬。

過左一陣,Alex硬返曬,再接再厲,可惜仍然都係插極都射唔出,碌嘢軟左落嚟。

呢種射唔出嘅感覺真係好奇怪。

Priscilla安慰話佢只係一時狀態唔好先會咁,而Alex知道,自己並唔係因為咁嘅原因而射唔出。

至於真正原因係咩,佢都唔知。

佢著返衫,落廚房沖杯蔬果汁飲。

「滋滋—滋滋—」

褲袋嘅電話呢個時候傳來震動,佢快手拎出嚟一望。

又係啲垃圾廣告短訊。

佢仲等緊晴晴覆佢。
港女MK Priscilla
清純MK晴晴
Netflix and chill
priscilla
仆街quote 咗文
樓上咪quote樓主
仲有無?唔夠喉
屌你老qoute撚夠味
今日得咁多,聽日再出,早抖
live
晚安樓豬 見到曙光唔嬲你啦
Sorry 見到樓主出文一時太興奮唔小心quote咗
下次保證唔會
有少少失望
啊!!!
唔夠喉啊!!
樓主!
live咗好唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞