[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
可能連登相認做咗朋友之後karman唔小心講咗
所以仆街文去接rachel放工 rachel都冷淡 覺得自己比唔上nicole
可能李小姐有開post話「撞完車之後咁都遇到」之類,之後post埋相咁,之後被好奇嘅Rachel見到
Quote上quote最黑人憎
唔洗理其他人講嘢㗎巴打! 我地大家都支持你! 我地不知討論得幾開心! 樓主加油
#160,嗰廿三個負皮唔係比nk,係比你地呢啲quote文嘅人
Sorry 巴打
冇下次
究竟賤文有無機會食埋李小姐
似乎凝凝應該好快比我氹返
不過個 Kaman 就似乎剋住我,上次去台灣前又撞我架車,今次同凝凝嘈交又要幫佢搵狗……
不過佢應該都影響唔到我地d咩,又冇交換聯絡,就算比佢講返比凝凝聽我同 Nicole 去台灣既事我都唔驚,因為果陣凝凝都知我地d野…
總之希望今次唔好又節外生枝,凝凝快d原諒我搬返嚟,一個人係間屋度訓真係好唔慣…
多謝巴打
我又唔係咁睇, Kaman出場一定有推進劇情作用
點諗都會進一步hurt到Rachel, 仆街文你應該被Rachel拋棄, Nicole死心改嫁, 你之後失去媾女能力孤獨終老
我肯撚定樓主對太多回覆一定好撚爽
冇架啦!樓豬成日話我地 focus 左去d閒角度,上次個 Winkle 都冇左影,最多講 Kaman 發覺同我幾有緣,開始對我產生興趣想識我
Kaman 喺社交網絡搵到Rachel 個ac 因為Rachel有開post搵主人
跟住kaman見到嗰個AC張相係你地兩個張合照
跟住就踢撚爆你同Nicole啲嘢
然後
我發覺樓主一定好鐘意睇火影,一集內容
三集回憶
我唔記得邊個kaman
睇吓阿文同Rachel交代左幾多Nicole嘅嘢
我覺得應該冇講去台灣嗰啲嘢
係香港撞到阿文架車嗰個女人呀
跟住再喺台灣撞到阿文同Nicole
thanksss
呢個掂
點解sophia會話阿文係賤精 sophia自己都唔係好嘢
但係男主一開始已經有同Rachel講佢同Nicole去旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞