[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
得不到嘅從來都係最美麗嘅,呢個nicole 冇得輸,所以解決方法就係阿文同nicole 一齊,然後有可能同nicole 行唔到落去就會切切實實認rachel 先係啱果個
"每個人都會經過這個階段,見到一座山,就想知道山後面是什麼。我很想告訴他,可能翻過山後面,你會發現沒什麼特別。回望之下,可能會覺得這一邊更好。"
痴線我一路播住歌一路睇文 睇到今篇就播到下一位前度
再睇到尾個歌詞就播到 若覺得第一位最愉快
痴線真係撞都冇咁啱真係咁啱播到 好應景啊
Ps rachel派rachel一定要幸福
樓豬俾個good bye Q俾Nicole啦 Nicole 真好慘 仔又冇錢又冇 唔好咁傻豬豬俾Rachel 知啦 唔好hurt Rachel BB
Nicole有得中出 緊係揀nicole
你個名
睇Rachel 條線係喊得最勁
講真明知自己應承左Nicole等佢就等啦屌!等唔到咁有無搵過人?同人講清楚先再同Rachel一齊?咁無責任感憑咩可以去愛人?仲有Nicole拋底所有野為左啊文,啊文一句唔好意思我幾個月都等唔到所以有左第二條女。良心過得去咩?而且啊文都知佢有老公,Nicole叫得啊文等叫啊文信任自己就應該係想花時間處理離婚問題啦。啊文有無咁撚蠢?仲有Nicole啊媽點算?就算Nicole 自己搞得掂佢啊媽啲醫藥費,有無諗過無左啊文係身邊,Nicole會有幾辛苦幾難捱?另外,Rachel無左啊文之後,情況會慘得過Nicole咩?我係啊文的話,根本當初就唔應該同Rachel 一齊!就算一齊左之後都好,更加唔好再開空頭支票咁仆街。我係男人都睇唔過眼呢啲偽君子自私撚行為,婆婆媽媽,毫無誠信,完全唔係一個男人應有嘅行為,完。點解Nicole要咁命苦
同感
有冇人仍然係阿婷派
搞手巴
甩p即刻番嚟正評
希望今晚冇文 Nicole嘅微笑可以保持多一晚
如果冇記錯樓主好似去咗陪女朋友
做過呀婷 所以唔想呀婷再同呀文糾纏
洗唔洗開第8個po
點解又要用邊個慘啲去衡量
係咪慘啲嗰個就應該得到愛
唔夠慘就講bye-bye
多謝你咁代入
多謝支持
唔係每個女人都接受到你返嚟,多數上左山就返唔到轉頭,然後後悔
覺得應景就好!!啲歌我都有比心機quote嫁
咁乖仔
你好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞