[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
Bed time story
我女朋友本身都唔鍾意,比佢睇一篇就愛上左,之後我同佢講係我作嘅
Sweet
今日要夜少少出,唔好意思要大家等
但一樣有兩更!!!!
今晚睇完先訓!
女朋友係 Nicole 派定 Rachel 派?
圓滿少少 應該係想Nicole派開心啲嘅
因為其實已經係一面倒
多謝樓主
甜嗰啲部份使唔使讀埋比佢聽?
我諗住用"跟住佢地又搞嘢喇"代替嗰啲部分
除非甜嘢中間有重要嘢發生(例如發現nicole 背脊瘀咗)
佢好鍾意Nicole
甜位直接用動作去講故仔
想同男朋友討論劇情 睇佢如果係仆街文會點揀 討論下愛情觀
但佢唔鍾意睇字 咁我就諗住講俾佢聽 但佢琴晚話做咩成日要逼佢揀

聽完好灰 唔係幾開心
絲打唔好怪我直
條仔冇興趣做就唔好迫佢
唔好假設左條仔會陪你睇先
咁樣其實好自私
利申 我自己嘅感受
係咪可以代表佢專一,平時一向都無呢啲煩惱
所以要佢揀就會覺得好煩
RACHEL老婆
NICOLE 情人
其實唔係好明點解啲人話阿文對Rachel係因為責任
就算本身阿文對佢只係好感 計返時間 由佢地同居到nk出返黎 都起碼9個月時間 當中雖然無咩激情 但rc點都陪佢過左半年低谷既時間 而且日日對住 條女仲要咁好 日久生情既機會好大 大把情侶都係對得耐就越黎越鍾意架啦

個人黎講會覺得佢對nk係一份執著多啲 因為未正式得到過 而有遺憾地放左佢係心裡面一個特別位置 同有幾愛佢係兩樣野 阿文對nk既愛就好似一個對ex既執著咁 但rc係可以過人世既人選 覺得呢個已經唔止係我愛多啲定人地愛我多啲既選擇 係對過去同未來 同埋成長學習捨棄邊一樣既選擇

利申Rachel派但樓主寫自己想寫既野就得 正皮左你架喇
下 佢講完我無再講啦從來都唔逼佢做唔想做既野 咁唔講出黎點知佢咩話題有興趣 咩話題無興趣姐 都係溝通既一種黎姐
多謝
撐NICOLE
P牌正皮
想同男朋友討論劇情 睇佢如果係仆街文會點揀 討論下愛情觀
但佢唔鍾意睇字 咁我就諗住講俾佢聽 但佢琴晚話做咩成日要逼佢揀

聽完好灰 唔係幾開心
絲打唔好怪我直
條仔冇興趣做就唔好迫佢
唔好假設左條仔會陪你睇先
咁樣其實好自私
利申 我自己嘅感受
下 佢講完我無再講啦從來都唔逼佢做唔想做既野 咁唔講出黎點知佢咩話題有興趣 咩話題無興趣姐 都係溝通既一種黎姐

不過我認同你對阿文揀 Rachel 既睇法
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞