[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
既然Rachel都想放手,咁索性俾返個機會俾Nicole 啦。好憎啲女人個心明明唔想咁做,但偏偏要咁做。
因為唔捨得
萬一咁樣令到仆街文真係同Nicole一齊
一定好唔甘心
同埋覺得一直以嚟得自己付出咁
仲以為有兩更

仲以為今晚可以知道李小姐有咩用
新po留名

quote文狗

兩日就三分一個po
搞手巴準備開多個po啦
算喇 去到呢一刻 都已經feel到仆街文同凝凝唔會一齊返 兩個人相處都唔可以直接啲 有咩感受都唔講比對方聽 或者唔想聽對方講自己感受 跟住就一定有誤會

真係好撚憎有啲咩唔可以講得清清楚楚 啲女人成日收收埋埋 問佢係咪唔開心又唔答 又唔聽人解釋 剩係識係到估估估 有咩咪講 有咩咪問囉 垃撚圾

明明一相處就feel到對方係咪唔開心架喇 重要係到扮無野 屌你老味
咁又唔完全怪得哂佢嘅。你話啲女人好幸福都亂諗嘢就話啫...而家阿文又真係仆街仔嚟㗎嘛,佢唔知點處理同阿文嘅感情都係正常
有咩咪照直講囉 亂諗都完全無幫助 直情係無意思 但係偏偏女人都係鍾意亂諗野
秘密好多人都想知
只有一個願望
希望阿文生性
凝凝仲等緊你氹返佢
feel 到sad end
係鬼 阿文氹佢 佢唔聽人講咋 呢啲女人只係沉醉係無人明自己諗咩既狀況

Between 想阿文同返凝凝一卜難
一齊返*
女神話我考第一就比我中出 真係好經典
Rachel越嚟越乞人憎?
何以見得
點解我feel唔到嘅
唔好啦好想睇男主同埋Rachel好開心咁一路繼續落去啊
呀文係有氹嘅
但佢淨係氹淨係表達關心
冇解決到Rachel心入面最痛最關注嗰條刺
一日呢條刺仲係到個結一日未解開
佢唔知點面對所以唔聽呀文講嘅情況出現都情有可源
我都feel唔到
反而係我更加明佢心入面嗰種爭扎
可能因為我都係呢種女仔成日都將啲野收收埋埋
我都知咁樣唔好但真係改唔到
反而我feel到呢個
西女人rachel快啲退出 唔想再睇佢
我到而家都決定唔到幫Rachel定Nicole
咁大部份女人都亂諗嘢㗎啦,始終男女有別。
喺一段關係入面,男人又要學習細心啲,女人又要學習相處時直接啲唔好轉彎末角。
呢啲都係喺一段段感情中學習返嚟,每一段感情都會令雙方成長。
學習坦白啲。
睇情況做人啦。有時唔講出嚟,對方點知你諗乜?
我最近學習到,要其他人明白自己點諗,係一件自私嘅事。
無人要義務要睇通自己,又唔係自己肚入面條蟲。
如果知道對方會為咗你去改變自己嘅話,咁有咩咪直接講。
如果知道對方唔會想改變呢樣嘢,咪改變下自己嘅心態。
感情(包括親情,友情)係相向的。你忍下佢,佢就下你,咁就一世啦。
終於追到live
超鐘意一路聽歌一路睇故
沉船既唔單止係文
仲有一班讀者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞