[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
故事到衣度 其實都好明顯仆街文已經係變左心 只係潛意式上一直以為自己仲鍾意nicole
激情嘅愛情 黎得快去得亦快
加上文比sophia傷害完 本身一定程度上都會想避免再受傷害 而衣方面 rachel係完勝nicole
所以結局係咁 都無得話唔合理
不過本身我係netural 但睇完rachel自白後 其實我係偏向左nicole派
睇黎好快又出到第8個post
阿文同Rachel真係好sweet
港豬心態無計
睇完又再空虛
好啦,我決定收翻阿文孤獨一世嘅講法
佢好似仲有得救
收咗錢咪算,過到人過到自己
我全部都睇過。。當中我仲識西樓真人
多謝你
多謝你
揹咗P牌勁耐都未甩P 比唔到正評
已經不停叫身邊朋友睇
佢地都表示 啊文正仆街
唔理啦 樓主開第8個post就第8個post 啦
我都係想留言講我想講嘅嘢

咁我係Nicole派 去到呢度 我諗都已經知到呀文唔會選擇Nicole 我個人覺得好可惜 一個女仔付出咁多 (希望Rachel派唔好再拗 尊重我哋Nicole派)
但係最後都......

睇番各位巴打嘅留言 其實發覺自己一直諗唔通;愛情係盲目既 無得計付出多少 自己係上段感情入面付出好多
但係最後因為timing唔啱
例如佢啱啱失戀 我就介入 最後佢都話timing 唔啱
多謝我呢段日子陪佢走出低潮

所以當我估到呀文唔會選擇Nicole 果幾晚我直頭失眠
直至到前幾晚開始諗通咗 就開始瞓得着啦

雖然無可否認Nicole離婚有起碼50%係阿文比假希望佢
可能正因為咁 Nicole可能會遇到真正對佢好嘅人
但係可以肯定佢唔洗再比老公打

另外想同Nicole派手足講幾句
我哋想Nicole有幸福
但係幸福都有好多種 唔一定係愛情
如果Nicole有番正常生活 打份工都可以負擔得起老母嘅醫療費 再識番正常男人結婚 難道呢啲就叫幸福咩 ?
冇錯 Nicole呢一刻最大嘅幸福就係同阿文一齊 但經一事長一智 難保確定Nicole同阿文分開之後嘅幸福係啲乜嘢
就好似失戀之後 可以再拍拖 都有幸福

最後都想同樓主講幾句
我想懇請懇請懇請你可以比Nicole有另外一個幸福
Sorry for 1999 & 廢話
sor睇完會笑 覺得香港人好pure好true
我nicole派同樣希望佢有幸福
但唔一定係pk man
變咗心嘅人nicole唔稀罕
笑d咩?
咪講咗囉
覺得好pure好true
所以笑 no offence
愛情無得解,話嚟就嚟,話走就走
手動正評
介紹埋比fd睇咁好
阿文氹返Rachel個到好sweet

btw,好奇現實係咪真係有情侶sweet到咁有心思氹對方見親呢啲橋段都係睇估或者睇戲先有
認真討論係好事,大家睇完故,有反思過自己/帶到啲嘢走我都好開心
我試過買左張機票就係為左同女朋友慶祝生日佢超surprise
岩呀,幸唔幸福唔一定係睇當下。每一次嘅痛苦經歷都係為左更加ready自己遇到自己最愛

我愛 我愛著你盛開
就算泥濘走來 一路上 我們多了些能耐
過往值得了現在

我愛 不管好與壞
我愛 過去變成了未來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞