[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
一日未完都重相信nicole會贏
同意
點解我唔會直接同呀文講我想點

雖然以第三者角度睇會覺得如果Rachel點點點做呀文點點點做就一早解決左件事
但其實到左現實真係會咁
女嘅唔講想男嘅知佢想點然後自己識去做
但男嘅根本唔知女嘅想點然後點都做唔到女想要嘅野
跟住就持續冷戰到睇下邊一方頂唔順/感情就咁玩完
係度
係度
其實打後係咪用返阿文視覺?感覺上阿文視覺會推進得快d
樓豬又唔洗夾硬用女性視覺寫得咁辛苦
如果呀文真係想成功追得番紫凝,同埋真係愛佢嘅話,真係唔該你同nicole一刀兩斷,斷絕來往,以後唔好再見面,比翻紫凝一啲安全感,證明你真係愛佢,而可以徹底放棄nicole。呢個係對你證明有幾愛紫凝嘅考驗嚟,唔好再令紫凝失望,你睇吓紫凝就算嬲緊你,都仲會關心你,驚你遲到,證明佢係幾愛你....
事實上就係咁
個個都唔溝通淨係估估下,錯過左先嚟後悔
Nicole派好想佢幸福
凝凝真係好體貼
認真再講 rachel視覺同阿婷視覺打法一樣
loop and loop............ ... ... ...
不如俾返Nicole地我地啦!
加油雖然我有屌過你仆街但我都希望你可以追得番呢個全心全意愛你嘅女仔
唔該勇氣巴嘅分享 太長唔quote 搵日睇晒佢先

BTW 紫凝好慘 樓主加油呀 我撐你㗎 快啲出文啦
現實好多情侶都係咁
有問題收埋唔講,到頂唔順就分手

其實雙方肯溝通可以解決好多問題,唔好以為另一半會知自己諗咩,另一半又唔係你肚入面條蟲
同意
真係有好多情侶以為呢刻忍咗就冇問題,積下積下就可以因為一件事而變咗爆發點鬧大交,然後分手
阿文 d 嘢收收埋埋
同 Nicole 做左咩又唔講 Full Story
同 Nicole 嘅關係又唔同 Rachel 交代
就算同過 Nicole 講要佢唔好搵自己都交代下啊
拍拖坦白啲啦
未必有心既,
好多男人都唔擅於表達,有心事都唔會出聲,唔同女人鍾意乜都講一餐…
其實作者係咪nicole派 寫到rachel越黎越乞人憎
LM 想知樓主幾歲
兩邊都唔講出大家心裏面嘅諗法,最終只會慢慢丟淡然後散埋
既然大家心裏面嘅諗法都係以對方為先,咪攤開黎講囉
唔好介意對方會有乜嘢反應,咁樣只會打唔破呢幅高牆

呀仆街,係男人就主動追佢翻黎
nicole
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞