[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
多謝你
睇咗 rachel真係冇nicole咁深刻
是咪有伏線 KAMAN遲D同RACHEL講佢係台灣見到呀文同NICOLE
Kaman 係咪李小姐
Live到
無記錯Kaman好似係李小姐?
睇Nicole 個段 根本個啲先係愛情 所以呀文再見返Nicole 有咩可能咁冷淡
熄左data 但post 相上討論區?
新post留名晚晚凌晨都開呢個post嚟睇
唔識開返架咩
都係果句,凝凝你嬲多陣好啦
佢係仆街,但比你彈鐘果下佢已經知衰架喇
既然兩個呢一刻都係咁愛對方,咪一齊行落去囉
係喎蠢左
yes
多謝你
撞車嗰個
歌list整合,跟故仔順序。下次update可能係下個post。本身有埋link,但加埋pre-view長到洗哂版,我再諗下點搞

關楚耀 Kelvin Kwan - 飢餓遊戲
林宥嘉 Yoga Lin - 天真有邪
陳奕迅 - 無人之境
陳奕迅 - 裙下之臣
五月天 - 後來的我們
岑寧兒 - 追光者
AGA 江海迦 - 孤雛
Dear Jane - 哪裡只得我共你
Eric周興哲 - 終於了解自由
衛蘭 Janice - 殘酷遊戲
李聖傑 Sam Lee - 手放開
Dear Jane - 永遠飛行模式
林宥嘉 Yoga Lin - 伯樂
吳雨霏 - 我本人
藍又時 - 孤單心事
陳奕迅 - 於心有愧
A-Lin - 幸福了 然後呢
蔡旻佑 - 我可以
周興哲 - 如果雨之後
李榮浩 - 不將就
Dear Jane - 銀河修理員
連詩雅 - 只要和你在一起
嚴爵 - 好的事情
五月天+陳綺貞 - 私奔到月球
周杰倫 - 星晴
楊丞琳 - 我們都傻
李聖傑 - 最近
吳浩康 - 第三者
吳雨霏 - 人非草木
麥浚龍 - 借火
許志安 - 流淚行勝利道
劉浩龍 - 思覺失調
五月天 - 如果我們不曾相遇
梁靜茹 - 情歌
楊丞琳 - 曖昧
陳奕迅 - 葡萄成熟時
陳奕迅 - 不來也不去
五月天 - 突然好想你
楊丞琳 - 匿名的好友
田馥甄 - 小幸運
陳奕迅 - 人來人往
張靚穎 - 終於等到你
Dear Jane - 最後一次
Supper Moment - 是你令我再次找到心跳
汪蘇瀧 - 有點甜
陳柏宇 - 拍一半拖
八三夭 - 想見你想見你想見你
丁噹 - 我愛他
梁靜茹 - 會呼吸的痛
王力宏 - 你不知道的事
陳奕迅 - 十面埋伏
A-Lin - 現在我很幸福
林俊傑 - 可惜沒如果
劉浩龍 - 二等天使
五月天 - 我不願讓你一個人
光良 - 童話
陳柏宇 - I Miss you
李聖傑 - 痴心絕對
衛蘭 - 驗傷
AGA 江海迦 x Gin Lee 李幸倪 - 獨一無二
樓主好波唔引用了 個list原來都唔短
咁樣鋪排法 究竟李小姐會點影響之後既劇情發展

唔通同rachel講pk文同nicole係台灣幾咁sweet?
咁就仆街啦
見到阿文同Nicole合照,跟住李小姐爆響口
下 我諗唔會掛
新po lm
lm
如果係的話 李小姐應該係社交網絡見到Rachel個Account 因為Rachel曾經喺社交網絡出post搵主人㗎嘛
有時可能玩大咗 你唔覆唔覆釣住佢就會走 仲要果個係仆街文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞