[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
咁短
樓上quote咩文
而家咪努力克服緊
話完全冇感覺你都唔會相信,
都係想坦白d啫
開定新po 加油
食完翻到屋企又要唱於心有愧,睇佢都扑唔落架喇
仆街文迷惘乜鬼啊 咪諗太多
明明自己心入面有答案先出黎搵nicole

btw辛苦哂樓豬為左我地都出一篇文
羅生門
真.....我覺得仆街文你決定氹返Rachel返黎,真係揀佢嘅話,唔該你決斷啲。如果你仲係咁迷惘同三心兩意,咁撚容易心軟嘅話,我覺得你當初如唔好氹返Rachel返黎。直接死返去Nicols到咪仲好,咪唔洗煩囉。屌佢老母,佢宜家咁撚樣拖拖拉拉,根本係到二次傷害緊Rachel,令佢傷得更痛。咁不如你當初放手算啦,唔好再比個假希望人哋Rachel啦,仆街文有時真係好撚憎仆街文嗰種優柔寡斷嘅性格
不如
#801 dllm 咪撚quote文
成撚日quote文做乜9
見到quote文忍唔住要屌
每篇都quote明玩野
到喉唔到肺
呀文唔好又對唔住Rachel啊
屌你屎滴仔係咁quote文做乜
做乜咁多#number十萬內老屎忽quote文
唉 好想Nicole自己諗通左
唔好咁傷心
Nicole
屌 如果我係仆街文 直頭換咗把鎖咪算囉 洗鬼攞返條鎖匙咩 但係冇計 作者都要交代番件事
以為自己心軟好好人咁,其實持住心軟拖住哂人先係最仆街!女人青春有限,咪撚玩鳩人啦
我真係唔明點解每次出post都有quote文狗。proof read咗先出街係咪咁難?

最撚仆街係quote上quote,好玩啊?
可否守護Nicole嘅微笑一間又係爆喊
睇到個自欺欺人果度, 再睇返樓主個名
成件事好似有啲firm
笑撚左
阿文呢d內心掙扎係可以理解
所以幾時都係未完全ready就咪搞人
尤其rachael 呢d對愛情仲有盼望既人
仆街文咪再hurt人製造更多仆街

最諷刺係原來人在高處就唔會往低諗
正如sophia派帽比仆街文
然後仆街文呢頭拍拖個心又掛住nicole

愛情就係咁撚唔理性
仆街文都係單身算
抵唔住寂寞先係原罪
如果真係仆左,我點都唔會原諒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞