[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
最好Rachel見到佢哋kiss呢一幕
咁就好睇
我退一萬步嚟講阿,我希望仆街文呢一下kiss,錫完就算,當係嗰goodbye kiss,唔好唔記得屋企仲有嗰長期陪伴住你,愛你嘅女人等緊你返屋企。你應承過話最後一次見就最後一次見,見完就斷絕來往,呢個係你比紫凝嘅承諾,我希望你可以信守承諾見完就算,攞翻條鎖匙,然後斬䌫。唔好唔記得Rachel先係你正式女朋友,嚴格嚟講你同nicole係冇一齊過。不過如果你仲係咁對nicole依依捨嘅話,我覺得你當初不如直接翻佢度,唔好氹返Rachel返黎,假設最後你違背承諾,只會再一次傷害佢,我希望仆街文你真係最後一次好啦
不過如果Rachel見度嚟一幕一定散硬!然後以仆街文三心兩意嘅性格,一定又會再追返Rachel氹返佢返黎,然後又再返去搵nicole
仆街文放過Rachel啦
呀文其實真係唔值得擁有R
嗚……樓豬我幫你頂唔到幾耐…d刀片
我都真係覺得仆街文今舖斬唔到䌫,Rachel真係可以飛撚左仆街文,等佢唔洗咁辛苦,翻返去你咁鬼愛嘅nicloe度,不過希望到時佢唔好再諗住搵翻同氹翻Rachel翻嚟,再傷害多佢一次
不如Rachel 放過阿文
阿文根本放唔低nicole
係得嘅 一早走左啦 仲睇時間覺得rachel唔會嬲
Nicole
Nicole 真係真愛
Rachel本來就係水泡
仆街文真係仆街文,一直對唔住Rachel 有撚用咩,上次對唔住,佢肯原諒你已經世界級,仲會內疚嬲太耐,而加又要嚟多次?你有冇進步過呀,人地一句我知你愛我就身體不受控制?你唔愛Rachel?你同Nicole 錯過左就係錯過左,你咁樣真係完全當Rachel 係飛機杯,冇Nicole 就搞Rachel ,Nicole 走左又搵返Rachel ,世界級好女人Rachel 真係好慘
屌你nicole根本就係臭雞咁款不過通常男人就係鐘意呢啲女人
其實我都估到nicole會死纏爛打想盡辦法搶翻呀文,同埋我唔知點解我都係好唔鍾意nicole,係就算冇Rachel出現,都唔會係nicole派
點解要揀條仆街路線
無啦無啦

又話拎鎖匙
搞咁多野鎖匙都未拎翻
又同Nicole 錫
你條仆街仔點對得住屋企相信你,等緊你嗰個
點解仲係咁仆街...
屋企有人等緊你呀撚樣
仆街仔
下定咗決心要斬䌫嘅就根本唔應該食乜春飯
講到尾都係衰自己太淫蕩
加甜plz
下咩定決心姐樓上班人
都話佢最愛係Nicole
唔想傷害Rachel只係因為負翻男朋友嘅責任
拎條鎖匙都搞咁耐Rachel仲on99等咩
我自己9估啦
如果呢幕比Rachel見到 我諗Nicole會係同阿文走到最後果個 因為Rachel可能知道阿文最愛嘅始終都係Nicole
所以自己走
再者如果Rachel見唔到 阿文又會唔會同Rachel講返件事呢 阿文好撚誠實
好亂
Sorry for 1999
Post 8 link

[少甜]因為ex我決定向全世界嘅女人報仇 8 (大結局)
https://lih.kg/2146888
好彩起左身開post 8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞