[少甜]因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇7(大家推得好快..!希望係結局篇)

1001 回覆
230 Like 7 Dislike
女人呻醋起上黎 連你幼稚園拖過隔離女仔隻手都會拎出黎講
凝凝唔係咁無理取鬧既人
係台灣果陣佢先同男朋友鬧緊分手,仲係 ig story 話想男朋友原諒佢,果陣佢都未開始鍾意我啦
但係作者寫得kaman再出現 一定係有助劇情發展個喎
如果冇 當初求其寫個路人唔見咗隻狗都得啦
況且直頭可以寫Rachel自己一個喺到

一日比一日期待 樓主加油
寫好呢條伏線
火影正
正 有歌list
Nicole
一晚追曬 好好睇
感覺到好大陣sad end味
Post 1追到依家 坦白講已經冇興趣睇 Rachel同阿文既故事其實有咩唔同好似係搬字過紙 不過加油啦
李小姐出翻黎都係過場姐
搞手巴之前都講過話個故就埋尾
睇走勢應該過埋今晚凝凝就會翻呀仆街文屋企
分分鐘凝凝同同事食完飯就會翻去

Btw呀仆街文對Nicole嘅態度已經同對Sophia一樣,都係delete曬佢地之間嘅嘢,依家個心就只係得翻凝凝,難得佢都肯決斷做呢個決定,所以凝凝都唔需要太過自卑,因為條仆街仔已經飛唔出你五指山,大家一五一十講清楚就會冇事架喇
NICOLE
加油樓豬 追咗兩日就live咗
睇到好emo
G chi Rachel
但我始終好驚Nicole再出現返又喊又求又用美人計
呀文會忍唔住......
加上就算你地都唔睇好我同呀文我真係冇信心
咁理想嘅Rachael派?定係你燈緊
做乜自己燈自己
呀文肯以行動放低,就證明左佢嘅決心啦
你係咪都應該要對果條仆街仔比翻d信心
有d嘢雙向架,你估佢諗乜佢又估翻你諗乜,咁有意思咩
比d信心自己,想佔有條仆街就用行動令佢睇到你嘅決心
乖啦,同同事食完飯好翻屋企喇
得鬼閒燈佢
咪當呢件事係佢地兩個之間嘅考驗囉
因為佢同Nicole嘅不愉快回憶,所以果條仆街始終都會揀比到最多幸福佢果個
比你揀你都唔會揀過一路話叫你等但等到寂寞嘅夜深都冇聲氣嘅人啦下話
燈 係咩意思
好少上連登唔識呢啲用語
我用錯字
應該話凝凝做乜睇死自己
追絲
多謝你鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞