[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
召開比武招親武林大會!統一天下
派miss moon去忍者學會搶返本道德經返嚟
用孔sir 引誘Miss moon
全部會員都要修練正氣拳
仲係天台,女主要測試大家對道德既信念有幾強,然後,女主拎左頂飛行號出嚟.....
整個1比1遙控老子像,然後凱婷操縱老子像打爆忍者學會
亂交派對啦
一口氣追哂真係cls
睇開頭一路都黑人問號
打撚柒火影
正氣拳一打十
逼miss moon同孔sir同凱婷三人行
同火影開戰
16.
你最大嘅心願,莫過於係將《道德經》從火影手上搶返嚟。可是,忍者學會唔單止人才濟濟,更加傳聞同泰山嘅「忍刀五人組」有啲不可告人嘅關係⋯⋯以而家道德協進會嘅實力,無疑係以卵擊石。

作為一Club之主,你必須學會沉住氣,於是你深呼吸,振臂高呼道:「各位,我哋Club當務之急就係搶返本門聖物《道德經》,所以大家必需要努力提升品德、鑽研武學。」會員們都比你振奮了,眾志成城地大聲喝采:「好呀!好呀!」

你一手指天、一手指地吆喝道:「假以時日,道理協進社將會稱霸全校,振興老子門楣!!!」

呢次加入學會,令你喺華山嘅勢力又再一次壯大,更加受到老子嘅眷顧,總算踏上了修行之路。你一步一步咁向住目標前進,未知嘅前方到底有咩等住你呢?

你已經急不及待想玩玩了

~第三章「學會修行篇」,完。
學會之間,必有一戰。
不過係我心目中應該要後啲先出現
正氣拳
準備進入《學會修練篇》檢討模式,為咗令正評更有意義,每50正評= 1次查詢機會。

~差10個就200啦
想講原本預大家會揀忍者學會,
點知估錯咗

原本預大家會走幫Miss Moon溝孔Sir線,
點知又估錯

所以咪話樓主估到連登仔會揀咩
樓主成日都要推翻原本嘅idea,腦力激盪先接到落去
完全估唔到連登仔竟然唔上連登開po
追左故好耐, 今日終於開到連登ac噢留名
幾時加甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞