[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
Lin Lin:

「認真講,喺F.1女仔最壞係Lin Lin同凱婷。」
——好多人都咁諗,但我認為你先係最壞嘅,因為
.
.
.
你偷咗我個心。

- 愛你的Chris
親愛的 Lin Lin BB豬

自從禾第一眼見到你...禾就知道咩系♡一見鍾情♡。每次禾由走廊行過,禾刀會...偷偷地...睇下你♡可愛♡嘅樣!禾想同你留在彼此的身邊...牽著手再繼續飛!可摸耳做禾☆女朋友☆!

☆醉曖乂允彳亍☆
今po真係實食冇黐牙
To LinLin:

Translate server error

允行bbg上
Lin Lin:
我鍾意你,你可唔可以做我女朋友?
如果你做我女朋友嘅話
以後所有作文都會有其他香城中學嘅人幫你做
5**絕對冇難度

愛你嘅允行😘
醉薆牙lin:

可5可2直接d牙。。。禾巧中2梨牙,受5受溝牙?xddddd

By 堅系行囝(≧∇≦)
~
Lin Lin,
我係肥叉燒,你係白飯。
我係牙膏,你係牙刷。
hehe

Chris
好多cls答案
樓主係咪唔想諗點寫先叫我哋寫
乜撚野呀? 大衛像定沉思者先?
大衛像係呢個喎

你搞到我好亂呀
Dear LinLin
  唔怕同你講埋,我完全唔覺得你有誠意去建立進一步,你知唔知中學d女仔同我係主動打開話題,我真係咩都唔洗做,其中有個有錢女樣唔差追我追到出晒面,差唔多送到上門,但係我都係冇接受,你可能話有食唔食罪大惡極,但係我真係對佢冇feel,我唔會為左錢出賣我靈魂,我個人係重feel多個物質。XX,既然你咁冇誠意,我都無謂唱獨腳戲,無謂浪費大家時間。
你果D所謂技巧我中學D女同學用到爛晒,你估我睇唔出咩
我以後都唔想再見到你
Sorry我之前語氣係重左D,我都知你好唔開心
相信你已經對我無晒幻想
其實我覺得我地性格好極端
你諗野好理性 我諗野好感性
起埋一齊實會火星撞地球
我覺得你理性到好似男人
而我感性到似女人
屌我都唔知點解會揀工程
成個藝術家脾氣
Anyway你係我見個最聰明既女仔
我見個
真正 美貌與智慧並重
你再高d就完美
你而家應該憎到我死
唔出聲當你係
不過我寧願你憎我
我會冇咁內疚
同你一齊好大壓力
你好進取
而我追求自由
再加上女仔青春有限,我無謂晒你D時間
就算你唔介意我差過你,我心裏面都有條刺
出句聲好唔好,搞到我自己一個自言自語
駁下我又好
屌下我又好
我其實對你都幾有好感,你有一種好特別既氣質,係出邊d女仔冇
冇錯就係仙氣
不如到你講下對我有咩印象,我都想知下
唔講就算
你真係好理性= =
表下態,我都想知你點諗
你係我第一個只讀不回我whatsapp既人,平時係調番轉
Chris
呢個唔錯喎
正正經經叫隻雞咪算囉,溝咩女
Dear Lin Lin:
三萬蚊,過夜
Best Retards
Chris Wong
lm
留名
人呢
12.
寫好之後,你哋一齊去隔離班搵Lin lin,可惜佢好似咁岩唔喺班房,於是允行走到一個MK仔面前,90度鞠躬遞上情信:「師兄,呢封信決定咗我下半身嘅幸福,唔該你幫我交俾Lin Lin。」

個Mk仔面無表情咁接過你封信,自顧自地拆起來:

Lin Lin:

「認真講,喺F.1女仔最壞係Lin Lin同凱婷。」
——好多人都咁諗,但我認為你先係最壞嘅,因為
.
.
.
你偷咗我個心。

- 愛你的Chris

允行臉紅地搔搔鼻子說:「嘻嘻,會唔會大膽直接得滯,嚇親佢就唔好啦。」

誰知個MK仔忽然一嘢連碎咗兩支綠色粉筆,然後將啲粉撒落自己個頭到,失控怒吼:

「死𡃁仔你想搞我條女!係咪未死過啊!!!」

A.捨身保護允行
B.攻擊MK仔
C.自知理虧、立即敗走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞