[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
16.
你低聲呼叫:「漢堡隊員,而家急需要你嘅支援Over.」過了不久,在外面睇水嘅豬柳強屁顛屁顛地走過來:「凱婷姐,你搵我呀?」

終於到佢出場嘅時候!你伸手高舉手中之物:

「一支美極~」( 多啦A夢音效)

然後打開個蓋,噴射了豬柳強一身痴粒粒嘅液體。肥肉同美極碰撞出火花、瞬間昇華成為人間美味,隻狗靈敏嘅鼻子動了動,馬上狗衝過來:
「哇!唔好追我啊!!!」

你望住佢哋越跑越遠,才閉上眼輕聲道:「呢到係壞女孩,漢堡隊員已經壯烈犧牲咗,Over」
續16.
然而你知道,悲傷是沒有用的。於是你抓緊豬柳強用生命換來嘅機會,趕緊捐入後門嘅狗窿。總算係入咗嚟啦,你四處東張西望並透過手機直播比其他隊員。

允行:「唔係呀嘛,有錢人嘅豪宅居然連一個CCTV都冇
你:「我都覺得事情應該冇咁簡單
包包:「一定有啲不可告人嘅勾當

「嗯啊~好衰㗎你~」你頓時身子一顫,即刻躲進暗處,在濛朧嘅月色下,隱弱地從門縫見到兩個人影正在你儂我儂。

「嗯~你咁大膽~萬一比我老公見到點算~」

「傻豬嚟嘅~你個女周圍同人講佢老豆係全球第二錢、一年先返嚟兩次吖嘛~怕咩啫~」

「嗯~佢老豆唔係全球第二有錢、係全球第一威猛靚仔先啱啊~啜、係咪啊~」

你呆住了,手機嘅直播嘅紅燈仍然稱職地一閃一閃。
續16.
「搞掂,1080P比你高清捉姦嘅體驗。」允行轉身向你哋揮手,示意你哋嚟過目。

「嘩!呢次真係開口中!」包包興奮地翻查條片,忍不住奸笑:「嘻嘻嘻⋯⋯呢鋪嗰條紫靈真係唔方唔大檸樂囉~」

「條片係剪得幾好,但係⋯⋯」豬柳強把玩住手中嘅switch,有啲猶豫地吐出心聲:「我哋放上蓮登會唔會唔太好啊⋯⋯」「妖!乜你咁掃興㗎!」包包不屑地說,豬柳強沒有答話,只係默默望住你。係要做決定嘅時候喇,你會點樣選擇呢?

A.放上蓮登公諸於世
B.息事寧人
C.私下威脅紫靈
A.放上蓮登公諸於世
B.息事寧人
C.私下威脅紫靈
C
負皮係畀「屁顛屁顛」嘅
其他好正
C要佢做你最後一個隊員
我以為係屎忽彈吓彈吓咁解下次會注意
C.私下威脅紫靈
A
A
C.私下威脅紫靈

我要發大財
連登一定無份
c 先爽,真正屈辱
A
C
呢個真
Gay圖 肥婆就有份
C
好似又係啵,連登冇呢啲流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞