[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
Cccc
正啊
有冇可能可以溝一心師太
一心師太
ching都食得幾偏
7.
你打開粒蛋,紙上嘅人名令你瞪大了眼。

嘩!一心師太你居然擺埋自己落去,點夠你玩呀?!

等其他人都確認好結果,一心師太滿意地點點頭,解釋道:「喺呢一個禮拜入面,作為守護甜心你要呵護你嘅主人,令佢嘅幸福值增加。」一心師太偷偷睨了Miss Moon一眼,笑嘻嘻道:「最重要係唔可以比佢知道你嘅身份,如果唔係就冇意思啦,哈哈哈。」

問題嚟啦,你對一心師太嘅認識並不深,你要如何做好守護甜心嘅職責呢?

A.跟蹤一心師太
B.向一心師太發出約會邀請
C.請教孔Sir一心師太嘅喜好
A.跟蹤一心師太
B.向一心師太發出約會邀請
C.請教孔Sir一心師太嘅喜好
中出一心師太
8.
既然守護甜心嘅身份要保密,你都係低調行動比較好。於是落堂後,你決定偷偷跟蹤一心師太。

一路上都冇咩特別,正當你幾乎想放棄嘅時候,師太突然喺一條巷仔都站住了腳,只見佢左顧右盼後,偷偷摸摸地行左入一間舖頭。你靈光一閃,輕手輕腳地跟埋去。沒想到,一心師太嘅愛好,居然係⋯⋯

夾公仔?!
續8.
好快一小時過去,一心師太仍然同部夾公仔機搏鬥緊,「呯!呯!」佢雙目佈滿紅筋,一下又一下地用力扻個頭埋部機度。店員見狀立即上前拉開佢,一心師太癲狂地大吼:「落去呀!點銀解唔跌落去呀!!」

你望住佢被拖走,吞了吞口水,走到那部公仔機面前。當你的眼睛對上了玻璃內那隻史萊姆公仔,剎那之間,你好似聽到史萊姆對住你講:

「夾我啦~夾我啦~我蝕住俾大家拎經驗~」

你俾佢嘅誠懇所感動,手唔收控制地拎出銀包,向夾公仔機投去一粒又一粒嘅5蚊銀⋯⋯好快你已經破產了,嗰隻公仔仍然原封不動,你會點做?

A.繼續課金
B.返屋企研究波子哥哥夾公仔影片
C.向場主投訴
A.繼續課金
B.返屋企研究波子哥哥夾公仔影片
C.向場主投訴
Live 咗
Live我啦~Live我啦~
屎加轟收咗幾錢
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞