[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
破喉嚨破喉嚨
C
C
C
A同C都好正
入凱婷教大把機會講
20.
你想起曾經睇過一套動漫,入面嘅主角只要大喝一聲,就必定能夠逢凶化吉。於是,你咬牙向天叫道:

「因為我哋係妖精條尾!!!」

突然,四周開始播放妖精條尾嘅BGM。激昂嘅音樂牽動住你嘅心跳,「啊⋯⋯呢種感覺係⋯⋯」你只感覺上了buff ,身體嘅力量源源不絕,猛地擺脫了紫靈束縛,大喝一聲:「唔好傷害我嘅同伴啊!」然後一招旋風掃落葉「哎喲!」所有嘅兵仔應聲而倒。你穩穩地接住所有嘅美極,欣慰道:「好彩一支都冇少到啫!」(獲得5支美極)

紫靈正要衝過來,你馬上打開蓋,用美極指住佢喝道:「企喺到,咪郁!」紫靈紅了眼睛,指住你個鼻崩潰大叫:「搞個班會啫!洗唔洗玩到咁大!你條八婆係咪痴線㗎!」

A.出言不遜,了結佢
B.壯大勢力,收佢做𡃁
C.心懷慈悲,救贖佢
20.
你想起曾經睇過一套動漫,入面嘅主角只要大喝一聲,就必定能夠逢凶化吉。於是,你咬牙向天叫道:

突然,四周開始播放妖精條尾嘅BGM。激昂嘅音樂牽動住你嘅心跳,「啊⋯⋯呢種感覺係⋯⋯」你只感覺上了buff ,身體嘅力量源源不絕,猛地擺脫了紫靈束縛,大喝一聲:「唔好傷害我嘅同伴啊!」然後一招旋風掃落葉「哎喲!」所有嘅兵仔應聲而倒。你穩穩地接住所有嘅美極,欣慰道:「好彩一支都冇少到啫!」(獲得5支美極)

紫靈正要衝過來,你馬上打開蓋,用美極指住佢喝道:「企喺到,咪郁!」紫靈紅了眼睛,指住你個鼻崩潰大叫:「搞個班會啫!洗唔洗玩到咁大!你條八婆係咪痴線㗎!」

A.出言不遜,了結佢
B.壯大勢力,收佢做𡃁
C.心懷慈悲,救贖佢
20.

A.出言不遜,了結佢
B.壯大勢力,收佢做𡃁
C.心懷慈悲,救贖佢
A.出言不遜,了結佢
B.壯大勢力,收佢做𡃁
C.心懷慈悲,救贖佢
Boss就係俾人打咖啦
B

用美極大大力調教佢
重鹹唔該
收佢做靚
一人派一本道德經
C啦
信老子 得永生
C
道德經全面進場
21.
「收手啦,紫靈。」你淚汪汪顫聲道:「做我條𡃁,我原諒你。」紫靈誇張地「吓」了一聲,不屑道:「原諒你條毛丫,你憑咩啊?」你倒抽一口氣,吸收返啲眼淚,好奇問道:「話說你點解咁憎我?我應該冇得罪過你呀?」

佢指一指你衣袖扣住嘅手𥚃劍,傲慢地表示:「你條八婆想同我爭仔,抵死!」「⋯⋯」

紫靈態度好似好強硬,你會點做?

A.出賣火影
B.先救贖佢
C.解釋自己對道德經較有興趣
A.出賣火影
B.先救贖佢
C.解釋自己對道德經較有興趣
Sor㩒錯負評
我唔理
見到道德經就要正皮
c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞