[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
B
A
14.
你靈機一觸,抄起隔離個綠蓋垃圾桶,反手Cup 落MK仔個頭到大叫:

「Merry Christmas!!!」

旁觀群眾一下子明白你嘅意思,紛紛將綠色嘅筆袋、顔色筆、書包、功課薄、甚至底底掛到MK仔身上。一瞬間四周充滿喜氣洋洋嘅氣氛,到處歡聲笑語,場面十分喜慶。最後,全場人一齊大合唱:

We wish you a merry Christmas ,
We wish you a merry Christmas ,
We wish you a merry Christmas and a happy new year ~

Live
續14.
一個星期後,第一次會議~

「嘩!凱婷你而家嘅人氣終於慢慢上返嚟啦!」包包望住班會選舉民調歡呼叫道:「果然,大家都係鍾意熱鬧嘅校園生活。」

「你睇清楚啦!」允行指住個Mon:「仲係輸紫靈成倍呀。」你仰天長嘆一口氣:「又switch又AirPod 又盛,一日派一份禮物,點玩呀~」豬柳強連忙收埋枱底部switch,附和道:「係囉係囉,佢真係卑鄙呀!」你皺着眉頭思考良久,猛然拍咗一吓枱:「我唔理啊,你哋一人一條橋同我拆掂佢。」

豬柳強小心翼翼地講:「我記得、有一條講明候選班會唔可以犯校規,或者、我哋可以試吓從呢一方面入手?」

包包冷笑一聲:「我睇嗰個靚妹一定未識死,等姐姐出馬教佢做人。」

允行不懷好意地笑道:「既然係咁,不如搞大佢,玩到佢破產咪冇錢買禮物囉。」

你會聽從邊個嘅意見?

A.豬柳強
B.包包
C.允行
A.豬柳強
B.包包
C.允行
C
同我搞大佢
c
C
犯校規
扣佢 50分
A
B
想睇下全校最壞嗰兩個可以做啲咩出嚟
C
c
又Live咗
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞