[互動故]【二周目】你係凱婷 啱啱升form 1[2]

939 回覆
258 Like 3 Dislike
B.向Miss告狀
C.攻擊火影
攻擊!!!!!!
c!
c
攻擊會畀人踢出校 用道德感化佢
用道德理論
6.
你怒火中燒,從懷中摸出手裏劍,並對準火影把臭口激射出去。

只見火影不閃不避,手中同時射出手裏劍,去勢比你更快、更強。咻一下,你手忙腳亂地閃避,火影卻已經來到你身後,嬉皮笑臉地扯住你條馬尾。你更加生氣,反手兜巴星向佢塊面,火影靈巧地低頭閃過,笑道:「你嚟嚟去去都係嗰幾招,我一早睇穿咗啦。」

勝負已分。火影退開咗幾步,從書包拿出《道德經》,緩緩道:「本書呢,我會幫你保管住先。」佢正色地望著:「等你有足夠實力,再親自過嚟搶返。」

說著,便頭也不回地用火影忍者跑法走了。
續6.
你久違地吃了敗仗,心中萬分不甘。你不得不承認,火影雖然十分摟打,但佢冇講錯,你的確需要追求武藝上嘅新突破。然而,你可以喺道德協進社學到啲咩⋯⋯你奮力地搖頭將呢啲雜念趕出腦海。

你一遍又一遍地告訴自己:相信老子,相信天地有正氣,冇錯⋯⋯

你閉上眼睛,虔誠地合上雙掌,輕聲呢喃:「老子,請你指引我方向。」
再續6.
終於到下個星期,你喺課堂上暗暗打量一心師太。睇佢談吐舉止,應該都唔係凡夫俗子,嚟得華山,冇理由淨係喺度講經㗎?

可惜,一心師太從頭到尾都只係同你地探討人生嘅意義,偶爾又hard sell吓菴堂,完全冇提過武功嘅事,令你嘅滿心期待破滅。

「好啦,各位同學。其實道德呢樣野比起口講,做出嚟會更加實際。」一心師太笑吟吟地從緇衣取出幾粒蛋:「所以呢,貧尼參考咗西方Secret angel,設計咗一個活動叫守護甜心。」

「凱婷,你先過嚟抽蛋啦。」

A.Miss Moon
B.孔Sir
C.一心師太
A. Miss Moon
B.孔Sir
C.一心師太
搞孔sir 撩興miss moon
A
A
我要師生百合
我嘅心靈!Unlock !!!
B啦
同 miss moon 爭仔
A我要抽到雙向守護
係咪會抽一隻變四隻
a啦
覺得miss moon同紫靈一樣都係傲嬌嚟
Miss moon 紫靈 凱婷 3P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞