[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(5)(可能係結局post?!)

1001 回覆
311 Like 3 Dislike
我都唔捨得大家
多謝你差唔多日日都上嚟支持下
多謝凍檸賓巴你咁投入
多謝你咁好心機啊!!!!好開心仲有新讀者
咁你可以一齊迎接就快出現嘅ending
推到250正皮
多謝你啊 見到「出書一定會買」呢句我都好感動
雖然錯過一次 但希望呢個故事可以俾到少少動力你
到下次再遇到鍾意嘅人 希望你可以嘗試踏出第一步
巴打加油
係啊 大家咁醒
我都驚有bug
係ipad嚟
因為我鍾意出街搭車都打文
墨辰巴咁講完之後
有冇即刻對女朋友活學活用下
多謝你追到live啊!!!!!
我見到你肯追我都好感動
都好快ending啦就快知佢哋最後會點
雖然由post1追到已家但係第一次lm
篇故好啱改做webtoon嗰啲網絡漫畫希望有機會睇到
屌撳錯不推文
多謝你最後都有出聲
真心 每多一個人睇 對我嚟講都係一份鼓勵
多謝你
skywalker巴我都多謝你一直追
btw翻工加油 最緊要小心健康
「致死不渝嘅愛情愈大愈難」

好同意
天使都忍唔住啦 可能再摔多幾下會令阿軒醒
嘩!!!!你好有恆心追咗兩日
多謝你肯追哂
希望睇落去會令你有更多諗法
我同意 有時候死守一世亦未必係方法
所以 雖然阿軒係廢廢地
但係其實佢都有佢嘅優點
如果無呢份一直都咁鍾意阿晴嘅心
就唔會發展到一直拼命想救佢嘅事
亦唔會有今日可以接收到阿晴嘅心意
多謝你lm啊!!!!
我都未諗過改做漫畫會點
但應該幾有趣
大家早晨 終於覆哂大家嘅留言
好有趣 琴日從penana、ig、同埋連登呢度
突然同一時間都收到好多大家對呢個故嘅感想
唔知係咪因為大家都feel到故事就快完 所以開始講下心聲呢
不過作為作者 睇到呢個故事俾大家共鳴
其實我都好滿足 亦好多謝大家咁投入去睇呢個故事

我講句先 雖然而家結局feel好重
但我相信大家都可以追多幾日嘅
如無意外 今個星期內就真係end啦

報下更先
唔好意思 今日暫定1+1更 即係停午更
原因係wfh有少少忙 所以夜晚先出到文

不過雖然無午更 我會下晝宣佈一個小消息
當係補償翻大家無咗一更

最後 連登仲差12正皮就有得加更
大家加油
係咪要出書了
我都想有機會
但個市好似好淡
可以書商都驚出咗無人買
我都係咁話 所以就算要等都想多d外傳睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞