[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(5)(可能係結局post?!)

1001 回覆
311 Like 3 Dislike
先講一句, 我見到Penana like數夠啦
不過因為一來今晚加左更
二來今晚樓主我真係有少少攰
所以呢個加更補落聽日俾大家
多謝大家支持
新加更規則:
連登每到50正皮 就加一更 下一加更位係250正皮

Penana每逢讚好數量升150都會加一更 嘗試拉長少少個加更嘅週期
所以下個加更位係2000likes

講起Penana, 歡迎大家可以bookmark個故事(一有文就會知),另外如果你覺得呢個故真係好睇又或者值得你支持,歡迎你可以去留個言或者打賞我,對我嚟講都係好大欣賞同支持
嗚哇 依篇更新
原本想寫埋篇長文講阿晴
但係同天使講嘅嘢撞咗超多

亂估結局
雖然最後都係無辦法改變歷史 但係阿軒都無選擇忘記阿晴
然後拍咗輯電影 記載著依段故事
「唔夢想,邊得嚟夢想成真呢?」
天使屌得好
最後一個載點希望仲有轉機
同大家講聲晚安
今晚精神麻麻
都係休息先
有留言想覆 不過聽日一次過啦
多謝Penana推上1850嘅大家

連登正皮只差15個
而Penana就到2000likes啦
之後都靠大家繼續支持啦
希望到ending前會再升多啲啦!!!

大家晚安 聽日見
例牌留言支持樓主
開始唔捨得 因為就結局
好睇
喊左三張紙巾
睇到好心痛好想喊
8點開始睇 追到live左
真係睇到就喊

如果樓豬你出書我一定會買,希望樓豬你都可以將呢個故事交比你想佢收到書嘅人手上,並且希望佢都會睇完個故,好好地感受你所傳達嘅心意比佢,縱使結局已經唔可以改變
覺得成個故好有心思
怪唔得個結局一定已經定好
麻煩睇到呢到嘅巴打(無論你有無女朋友都好,未有嘅就以後做)可以喺攬實你條女嘅時候講一句:

雖然我依家可能仲未夠好,但請你畀啲時間我,我會努力做好,我希望,我最後可以成為令你幸福嘅人

講完記得摸下佢個後尾枕,之後再攬實啲,kiss埋都得
[ps:其實呢句改改佢可以用黎表白
睇左一晚終於live,好感動。
真係好想佢地兩個可以一齊
我係其中一個CD ROM
[真正嘅負責任,唔係要你背負佢嘅幸福,亦唔係由佢去負責你嘅幸福,而係由你哋一齊去分享同背負你哋嘅幸福]
我明點解我被佢fdzone ,reject了
當年中學(好似呀軒同呀晴選學生果啲時間)
我同佢講 你讀得差唔緊要 我會讀好啲去揾錢養你
我入左u 又同佢講 以後會因為佢而奮鬥

謝謝樓主點醒我 個故好正
Anyway 我又返緊工la Civil 9無得wfh
睇埋我篇文先返工
有好嘅對象再講 致死不渝嘅愛情愈大愈難 曾經你最珍惜嘅野都離開你身邊果時 你仲點會相信愛情
天使終於出嚟屌醒阿軒啦唔該最後一個載點生生性性
唔會
用咗兩日時間追哂,好好睇。
十一年嘅陰差陽錯,有啲似睇緊自己嗰故事咁

感謝樓主俾我反思嘅機會呀!
唔好意思破壞左你嘅分析
不過多謝幽靈絲你有呢份心思 成日都覺得你好細心
之前都見你整理翻邊個估中過關鍵詞
希望你係真絲
因為如果你係巴 咁細心實溝死女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞