[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(5)(可能係結局post?!)

1001 回覆
311 Like 3 Dislike
「咁點解,你唔早啲同我講?」

「咁點解,你就唔願意做多一步,用主席嘅身份親手去實現佢呢?」

「咁點解,我好到往事不計咁同連卡都無嘅你跳舞,你又唔多謝下我呢?」

「咁點解,我覺得後半日嘅你,好似同朝早仲有平時都有啲唔同嘅?」

「咁點解,一件咁幸福嘅事唔可以用最直接嘅方法去講出嚟,令兩個人都明白大家嘅愛意,然後俾兩個人一齊去分擔呢份愛意嘅重量呢?」

「咁點解,佢咁幸福平時有咁多男仔追,但都要特登嚟害你呢?」

「咁點解,二十幾歲嘅我同邊個食飯都要聽你意見啊?」

「咁點解,人喺年月之間,唔係學到對抗命運,反而係妥協呢?」

「咁點解,你哋靜靜雞咁傾住計行過嚟嘅?傾緊咩啊?」

「咁點解,你唔好好哋搵個人陪你一齊追夢呢?」
送個叻俾你
我欣賞勤力嘅讀者
每一句都有阿晴嘅心思㗎
其實我都特登早少少出呢篇俾大家睇
睇下有冇人明靈魂阿晴每句說話想話俾阿軒聽嘅嘢係咩
搵咗半個鐘我要瞓覺了
呢幾句野阿晴都要問下自己
多謝士多啤梨絲咁好心機
今晚訓再追
可唔可以both+九公
作者心聲:
我估有讀者可能開始估到呢幾句說話嘅意思
但我又估有人其實都想估下
所以我鼓勵 如果你幾肯定自己估啱嘅話 忍一忍先
到今晚開估嘅時候你話我知你估中就ok
因為都想俾多啲讀者諗下 唔破壞佢地自己enjoy感受劇情嘅機會
所以先多謝同希望大家配合
我地今晚見
果然係小朋友先做選擇
Both +1

除咗第一句,每句嘅Lucky seven

我留言之前無睇到你講咩
好波!!勁呀!早左知道今晚唔使等樓主文
我都miss左樓主段嘢,仲要唔小心quote 埋時間巴
Sorry樓主
唔緊要 估到都好勁
放得出都預大家會估到
如果有人想估就唔好睇其他comment
提下未睇文嘅讀者
如果你想自己估劇情
可能開下追估模式先
因為有人開估咗啦
哇好勁有少少起雞皮同想喊
相愛卻未能夠一起嘅人,真係好sad
既然有人估到,今晚九點出夜更,
俾大家盡快接劇情過癮啲

不過真心,估到嘅我都佩服你,
唔係我伏筆好,而係證明你有一直睇
差17正皮就加更啦
喊咗 雖然一直都唔樂見阿軒阿晴拖延又拖延 但見到阿晴嘅回應 就感覺到阿晴愛阿軒嘅深度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞