[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(5)(可能係結局post?!)

1001 回覆
311 Like 3 Dislike
新讀者趕得切喺完故前lm
樓主寫得真係好好睇雖然一開始同求婚大作戰有啲似所以有少少悶,但係之後嘅轉折位全部都估唔到,睇到我好緊張香姨嗰part我個人覺得係寫得最好睇,睇到好感動最近幾章阿晴視覺都好好睇
樓主加油ar,你個故已經超越咗求婚大作戰,如果出書我一定會買㗎
btw p牌冇得正皮真係好慘
出到書一定買
新讀者你好
多謝你咁欣賞呢個故事
我都唔敢話超越求婚大作戰 因為對我嚟緊佢真係神劇
但多謝你嘅支持

我都知我對P牌唔住
唯有希望你好好enjoy最後嘅結局篇
多謝你啊舞淺絲
希望你到時候有錢
快啲揾出版社幫手啦
冇阿晴 阿軒又點人幸福呢 兩個對大家都唔了解
*點會

今晚仲有冇
其實可以點搵 其實我都係一個新手
無錯 可惜大家都唔明
起碼有一更
如果過200仲有
你搵 點子出版/ penana 間出版商/ 創造館 咪得
奇點巴
我有試點子 但連email都無回
可能比起爆500以上嘅正皮故
呢個未至於夠班出書
仲有gay廉間出版社
Anyways 今晚有二百正皮加更
多謝大家歷史性一日推上200
真心感動
豐林?
咁點解唔搵 Penana個出版商 (山道)? 照道理你係佢地特約/合作 作家 (?) - 應該會自動波幫你出版?

我唸山道會自動波幫你,再唔係你可以試下創造館啊 - 唔好咁易放棄啊,要學阿軒堅持
我睇下先 因為我知有pod 但暫時未考慮
佢肯幫我出當然最好
到時一定通知大家
奇點巴我記得要預本簽名版俾你(你唔嫌我手字就得)
Btw 12點有文前又分享下
呢幾日多咗人follow ig
所以都屎忽痕想搵嘢做下
嚟緊完咗呢個故 將會去ig出翻個短故
大家有興趣可以準備定去睇(雖然無咁快有)

Ig: windblowssilently
佢唔會的話我地一眾讀者幫你討個公道 !

多謝樓主,當然唔會嫌,我都希望下年可以俾我個故事嘅簽名版你,大家交換就perfect池
正呢 大家都要夢想成真
用你的想法營造經典

新加更規則:
連登每到50正皮 就加一更 下一加更位係250正皮

Penana暫停加更 過多一日會重啟

講起Penana, 歡迎大家可以bookmark個故事(一有文就會知),另外如果你覺得呢個故真係好睇又或者值得你支持,歡迎你可以去留個言或者打賞我,對我嚟講都係好大欣賞同支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞