Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Flyknit racer 係咪出新色

好似係
淺藍 粉紅

好似唔錯 隻新色
想問呢隻藍色邊到有得買

你要咩size,有對全新可以原價比你
自己太多鞋買左都未開

有無us8

我有對us8未開, 一樣可以原價放,
因為腳跟痛暫時唔適合再著racer
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

[member]巴打 我想問下你有咩碼 有意想要 [member]
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

[member]巴打 我想問下你有咩碼 有意想要 [member]

好似係43定44
一直未返屋企未睇
你岩唔岩?
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

Sent

抽到US8.5
有冇巴打岩駛

等睇大貨齊碼上架

係就好, 可以用員工價買
btw, AJ4 white 抽到US8.5
有興建巴打請mail 我
hkgbuybuy@outlook.com
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

Sent

會唔會有人有US10.5

巴打們點睇

巴打們點睇

想買黑色
Flyknit racer 係咪出新色

好似係
淺藍 粉紅

好似仲有粉紫同粉綠色
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

好似係43定44
一直未返屋企未睇
你岩唔岩?

巴打 如果未賣 可唔可以telegram傾?
TG: lihkghorse

對唔住呀阻住大家傾鞋
想問呢隻藍色邊到有得買

自己太多鞋買左都未開

Sent

巴打回左你 係wtsapp 傾方便啲
各位巴打
知唔知邊到有得賣Air Max97 OG?
thanks

真心一問 有無人知呢隻邊度有得買

波鞋街應該仲有賣

Endclothing/ footpatrol

銅鑼灣KL無哂咩?

好多catalog 都有

真心一問 有無人知呢隻邊度有得買

波鞋街應該仲有賣

Endclothing/ footpatrol

銅鑼灣KL無哂咩?

好多catalog 都有

Yes 719
大家覺得呢隻好唔好睇易唔易襯 求比意見

Id到咁嘅

其實我冇搞過佢 巴打有冇咩提議點執靚佢
各位巴打
thanks

同求 想要對US9.5

Id到咁嘅

其實我冇搞過佢 巴打有冇咩提議點執靚佢

呢隻綠色比較難襯衫, 轉做暗d既檻欖/軍綠會好d
近期最中意都係air Jordan 1 royal
各位巴打
thanks

同求 想要對US9.5

我尋日打去搜尋問好似仲有9.5 不過要食多幾舊炒價
我想要9丫
各位巴打
thanks

同求 想要對US9.5

我尋日打去搜尋問好似仲有9.5 不過要食多幾舊炒價
我想要9丫

食幾舊算係咁啦 波鞋group 1400-1600都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞