Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
想問下邊到仲可以買到呢個款?門市係咪一定無晒?

重慶地庫

Thank you 巴打
甚少行個頭,都係專門店黎?

上水見過有

想問acg kmtr 全黑 而家ps7有無返貨
想問acg kmtr 全黑 而家ps7有無返貨

重慶地庫

甚少行個頭,都係專門店黎?

好似咩允記商城黎
想收對 acg kmtr 全黑 us7
有無巴打肯放
有無巴打肯放

同問US9/9.5
今次 Platinum Vapor 有冇人抽左
今次係唔係大貨

抽左
想問下呢兩款鞋仲有冇得買
844833-003
844833-007

sor唔記得補圖

自推

自推

星空巴
我見到amazon好似仲有
有無巴打肯放

同問US9/9.5

有新色
https://hypebeast.com/zh/2017/6/nikelab-07-kmtr-black-white
各位巴打點睇Lunarepic Low Flyknit 2
條女想買

依對可以係邊到買 除左Ig 代購
想問下呢兩款鞋仲有冇得買
844833-003
844833-007

sor唔記得補圖

自推

自推

星空巴
我見到amazon好似仲有

點解美國Nike online store仲見到呢款,但係香港冇左
https://www.heshop.com.hk/pages/nike-flyknit-racer-be-true

知唔知呢間賣NIKE FLYKNIT RACER BETRUE 真定假?
https://www.heshop.com.hk/pages/nike-flyknit-racer-be-true

知唔知呢間賣NIKE FLYKNIT RACER BETRUE 真定假?

呢間做開團購, 信得過既
有無人知邊度仲有呢件tee賣
15年出 買到全新機會係咪好渺茫
唔該咁多位

放Vapormax triple Black
Us8.5
有意留個telegram
原價買到aj1 wings
對鞋好正
Us8.5

我放is9
Us8.5

我放us9
原價買到aj1 wings
對鞋好正

放nike vapormax flyknit platinum
Man's US9
仲未拎,可以一齊去拎

放中籤vapormax flyknit 女US8
想收對nike vapormax flyknit platinum
US 9.5 43號
Tg: Adrianadrian1994

放US8.5 PM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞