Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

睇你地上面咁講呢間野/至少呢對係流

補番:佢賣$760HKD

半價咁滯,咁都好問

其實我對對鞋無興趣
多口問句only
racer be true 靚唔靚?

靚唔靚好個人 你問番自己啦

放全新呢對us 7.5

有意tg: Fosu_mensah
喺stock X買左對nikelab zoom fly sp 好期待

唔知香港有冇呢件呢?
喺stock X買左對nikelab zoom fly sp 好期待

唔係zoom x都買

Ship勁慢,我對vapormax be true 13號買而家先去緊stock x verified

唔係zoom x都買

Ship勁慢,我對vapormax be true 13號買而家先去緊stock x verified

依對deadstock無計啦 第二到都無哂

唔係zoom x都買

但真係幾靚,搞到我都想入一對

唔係zoom x都買

但真係幾靚,搞到我都想入一對

正野黎
有無人知邊度仲有呢件tee賣
15年出 買到全新機會係咪好渺茫
唔該咁多位
有無人知邊度仲有呢件tee賣
15年出 買到全新機會係咪好渺茫
唔該咁多位

呢件幾靚
想問街仲易唔易買到舊版既白色free rn flyknit 定已經要買2017版
係咪已經冇可能買到白紅灰air max 1 ultra flyknit
知唔知邊到仲有NIKELAB ACG.07.KMTR 好想買

Yahoo拍賣

上淘寶都搵唔到

知唔知邊到仲有NIKELAB ACG.07.KMTR 好想買

Yahoo拍賣

上淘寶都搵唔到

成功一對vapormax flyknit black
吊奶星遲左少少起身就冇晒

諗住放幾錢?
改一改收貨地址就冇哂8.5 最後買左7

諗住放幾錢?

自用
做咩唔一早改

諗住放幾錢?

自用
做咩唔一早改

今朝先諗不如送公司

Yahoo拍賣

上淘寶都搵唔到

巴打7號放唔放

Yahoo拍賣

上淘寶都搵唔到

巴打7號放唔放

自用
想要對9.5 triple black vapormax
Nike香港都無譜既屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞