Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

估唔到會retro trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁

以近期出既所有鞋黎講我覺得都係會大貨 又會有一堆義工

大貨再瘋狂岀唔同既色

瘋狂食老本
之後係咪retro flyknit chukka

呢對正野

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁

以近期出既所有鞋黎講我覺得都係會大貨 又會有一堆義工

大貨再瘋狂岀唔同既色

瘋狂食老本
之後係咪retro flyknit chukka

呢對正野

Flyknit chukka htm
有無人著過air max flair?
tts定要大半碼?
依家係咪買兩對鞋有折?
想買鞋搵人夾單, 邊個俾錢 or 碌卡都得
岩既請 mail: toby5@netvigator.com 留 contact
想買番對airmax 97,香港係咪一定要食炒價

你要咩size😂

uk9.5/10
silver bullet
想問adidas ub著us9 vapormax要買幾大 麻煩各位巴絲
想問adidas ub著us9 vapormax要買幾大 麻煩各位巴絲

一樣
想問下而家想買vapormax 邊度會有?
Facebook係咪會有?

門市有

門市有

Thx一陣去睇下先

門市有

Thx一陣去睇下先

岩岩經過銅鑼灣Hysan Nike, Vapormax 齊色齊碼

有粉藍色?

門市有

Thx一陣去睇下先

岩岩經過銅鑼灣Hysan Nike, Vapormax 齊色齊碼

有粉藍色?

紅/綠
睇中對air max 2017

之後發現係女裝鞋黎

男穿會唔會好撚怪
睇中對air max 2017

之後發現係女裝鞋黎

男穿會唔會好撚怪

想問埋佢會唔會越著越鬆 啱啱買返黎佢左右兩邊都有啲啲緊

你如果ub 3.0著us9呢對應該預大半碼 1.0/2.0就買返同size flyknit唔會好似primeknit咁stretchy 只要唔係頂趾你著著下就會慣 會慢慢貼你個腳型

門市有

Thx一陣去睇下先

有粉藍色?

紅/綠

Hysan nike即係kicks lounge?
女裝我淨係見到一隻色無問到有冇size

你如果ub 3.0著us9呢對應該預大半碼 1.0/2.0就買返同size flyknit唔會好似primeknit咁stretchy 只要唔係頂趾你著著下就會慣 會慢慢貼你個腳型

我ub著us9 我聽咗上面位巴打講都買咗us9 著上去顯得隻腳有啲細

我ub著us9 我聽咗上面位巴打講都買咗us9 著上去顯得隻腳有啲細

咁個鞋型都唔同 vapormax係窄 所以真係要試過先知 其實唔關nike事 係adidas啲sizing做得好差對對都唔同碼

Ub2.0 加半碼 = vapormax碼
Ub uncaged = vapormax碼

我自己多數著us7.5, 其他鞋既size:
UB1.0 - us7.5 or 8
UB3.0 - us7.5 (parley系列 - us8)
UB uncaged - us7.5 or 8
racer - us8
flyknit max - us7 or7.5
vapormax - us8 or 8.5

vapormax鞋身中段窄過西咁 , 最好買大d

UB3.0 - us7.5 (parley系列 - us8)
racer - us8

我自己就true size us9.5
大部分Nike都係跟返呢個size (racer, trainer, roshe, vapormax, aj, footscape etc.)
Half size down (US9) 就 presto, sock dart
Half size up(US10) 所有lunar底都係 (lunar3/lunarcharge/lunarepic etc)
至於adidas真係 我話佢啲sizing亂既原因係因為佢同一個鞋款都可以唔同size
True size 9.5: nmd mesh, stan smith, superstar, alphabounce etc.
Half size down 9: nmd pk, ub 3.0, yzy v1
Half size up 10: ub 1.0, ub 2.0, ub uncaged, ub mid, yzy v2
不過都係果句 有得試點都試左先好買 始終個個人對腳都唔同好難話我啱你都會啱

racer - us8

早知睇定啲 宜家對鞋擺咗喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞