Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

我想問下各位巴打呢款好唔好著? 同ub比如何?
同埋洗唔洗買大d or 買細d

Free run不嬲好著 true to size or 大一個碼都得

唔該晒你呀 靚仔

香港nike有無得試

nikelab有
有冇人著過vaporfly 好唔好得過boost
有冇人著過vaporfly 好唔好得過boost

試著過vaporfly 4%, 只可以話個腳感幾特別, 個zoomx底感覺厚得黎幾鬆軟,
ub個boost底就比較韌d同實淨d; 不過因為vaporfly 4%有塊全掌碳板係個底裡面加強推進力, 每一下落地個人都會好自然傾向前, 跑步既話應該會迫到你跑得快少少, 要黎平時行街著就反而唔多適合
[quote][quote]

ub著44.5
呢對應該著乜?
[quote][quote]

ub著44.5
呢對應該著乜?

應該差唔多
trainer 有link 未

有無話幾點會再有

有無話幾點會再有

每隔十五分鐘出一次,你想要就要自己mon page, 唔好上連登問喇

有無話幾點會再有

每隔十五分鐘出一次,你想要就要自己mon page, 唔好上連登問喇

真唔真呀

有無話幾點會再有

真唔真呀

條傻西伸手伸到咁咪鳩答佢

有無話幾點會再有

真唔真呀

好撚燥呀屌,最想要呢對又買唔到

有無話幾點會再有

真唔真呀

好撚燥呀屌,最想要呢對又買唔到

哂佢咁多時間打句野
似撚親其他人多d
有無人撳到對Vapormax US9

有冇人放

有冇人放

我放
https://t.me/Twwwwwt
racer multicolor 2 有無人知有無街貨
呢排OT無時間慢慢行

racer multicolor 2 有無人知有無街貨
呢排OT無時間慢慢行

KL

有冇人放

我放
https://t.me/Twwwwwt

Us幾

邊到重有依2對鞋買?
想問下邊到仲搵到男裝vapormax pure platinum us10又唔洗食太多炒價?
想問下邊到仲搵到男裝vapormax pure platinum us10又唔洗食太多炒價?

可以問下加寧街 NIKE running, 應該仲有得賣

後日好似又restock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞