Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
flyknit面你哋有冇噴防水?
落雨都幾大鑊
flyknit面你哋有冇嚇防水?
落雨都幾大鑊

唔着咪得
落雨都幾大鑊

唔着咪得

突發落雨嘛
想問問邊度買運動鞋最平
想問下PS7仲有冇flyknit阿甘鞋
家住新界出去一轉好唔方便 有冇巴打可以幫手睇睇
想問下PS7仲有冇flyknit阿甘鞋
家住新界出去一轉好唔方便 有冇巴打可以幫手睇睇

前日睇有
究竟而家邊度仲可以買到全新嘅冰藍/ 灰粉 woven???
想補完中學雞回憶

除非你肯比高價
利申有對全新full set 9.5冰藍
落雨都幾大鑊

Flyknit面無乜用,本身網面就好難完全防到水,我以前試過噴三四層都照滲水
女仔著vapormax 全白定紫底靚

冰藍或者淡紫

冰藍或者淡紫
淡紫個隻睇落好似白有啲影相好似白

反而全白無咁好?

冰藍或者淡紫

反而全白無咁好?

全白我覺得有啲普通

冰藍或者淡紫

反而全白無咁好?

全白我覺得有啲普通

見過人對白色個air黃
開始怕自己對灰都會咁
如果要買買對個air係黑色會好d
本身個人唔太偏好紫但淡紫都都可以接受
睇前幾頁巴打講 最好買大少少?
我flyknit都著緊38

乜撚野事呀啲色

Id嚟 放鬆啲

我買大半碼
鞋身好緊,但鞋頭有少少空位,尚算接受到

我買大半碼
鞋身好緊,但鞋頭有少少空位,尚算接受到

thank you
最怕係好似夏娃池咁 買大兩個碼都唔夠

True to size/ half size up都可以
我自己就tts 鞋頭無咁多空位好啲 但闊腳可能真係要上半碼

冰藍或者淡紫

反而全白無咁好?

全白我覺得有啲普通

見過人對白色個air黃
開始怕自己對灰都會咁
如果要買買對個air係黑色會好d

買lab版對灰色 灰air bubble

True to size/ half size up都可以
我自己就tts 鞋頭無咁多空位好啲 但闊腳可能真係要上半碼

我跟返flyknit買

今日買左淡紫

知唔知邊到有呢對
有冇巴打買新Racer個鞋墊好un腳踭個位
唔知佢係太長定係點
總之佢有舊野突起左un到個腳踭好痛

知唔知邊到有呢對

catalog 都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞