Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
放全黑vapormax US11
1900$

https://t.me/LAERTQ
$950 racer 2.0 multi color 抵唔抵?

邊度?

請問各位這對女裝邊度仲有得賣?謝謝

抽中左呢對女裝
但我買錯size 想放
5年之後終於再出trainer
好中意trainer

估唔到會retro trainer
好中意trainer

賺錢要緊
好中意trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法
想買對racer be true 去邊買好,最平見過1899, 預訂就1699
好中意trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁
好中意trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁

以近期出既所有鞋黎講我覺得都係會大貨 又會有一堆義工

實物都幾靚

師兄係邊入手 唉我上尺碼網買貴左

尺碼網免運費唔貴啦
我係end抽中左要食埋運費仲貴

硬係覺得flyknit racer好睇啲
想問下對air zoom mariah flyknit racer舒唔舒服
想買番對airmax 97,香港係咪一定要食炒價
好中意trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁

大貨再瘋狂岀唔同既色
官網有vapormax賣 快啲買曬黎炒啦

想睇炒鞋狗食屎
好中意trainer

賺錢要緊

咁樣食老本都唔係辦法

Trainer最撚正
希望唔好變公廁

大貨再瘋狂岀唔同既色

瘋狂食老本
之後係咪retro flyknit chukka

想睇炒鞋狗食屎

已經食哂屎 VaporMax GR之義海豪情
想買番對airmax 97,香港係咪一定要食炒價

你要咩size😂

想睇炒鞋狗食屎

希望佢地盡早死晒

想睇炒鞋狗食屎

希望佢地盡早死晒

笑撚死 官網仲有貨夠膽死賣炒價

原價-500收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞