Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
flyknit racer oreo 幾錢先係原價??
flyknit racer oreo 幾錢先係原價??

1199, 好似
有冇巴打有依幾對(除左黑色),最好全新,二手都得 睇新舊程度

Us9.5

同求蛇皮9.5

呢隻色可以襯咩長褲好睇

BANGIN WIT SHORTS
長褲襯唔到呢對我覺得
有冇巴打有依幾對(除左黑色),最好全新,二手都得 睇新舊程度

Us9.5

同求蛇皮9.5

95真係好靚

巴打們點睇呢對,值唔值得入手?

最鐘意呢個系列既woven 之前都有對係woven lunar底

今日見到ig shop 有得訂就即訂

好心動,但洗突咗

Us9.5

同求蛇皮9.5

95真係好靚

搵極都搵唔到 好想買
麻煩各位依對racer邊度有?us9.5
幾錢左右?
月尾去大阪有無咩地方可以碰下運氣 買白trainer
邊到會仲有vapormax platinum 38碼?定要食炒?
Nike Air Max Flair Triple Black 大家點睇 ?
邊到會仲有vapormax platinum 38碼?定要食炒?

前日size齊碼
想問下nikelab啲野係咪上網同白沙道有得買?
想問門市依家會唔會有vapormax cargo khaki 姐係深綠色嗰對
有冇巴打知邊到仲有得買footscape flyknit magista wolf grey
lunarepic low flyknit第一代女裝要預大幾多碼??
lunarepic low flyknit第一代女裝要預大幾多碼??

lunarepic low 1預大半碼

lunarepic low 1預大半碼

第一代係咪唔會喺香港搵到?
想睇實物先再上網買
有冇巴打知邊度有得買flynit racer tri black
而家買會唔會好out
有冇巴打知邊度有得買flynit racer tri black
而家買會唔會好out

好多外國網都減緊價
而家買會唔會好out

好多外國網都減緊價

外國周街都係
無人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞