Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
冇人買 woven?

周圍都賣到無曬

我今個月買左太多鞋唔買啦

係街舖買左
完夢了
想問下flyknit racer係唔係得水貨舖同波鞋街先有賣?
nike舖係唔係賣曬架喇?明明早一兩個月仲有得賣
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色
想問下flyknit racer係唔係得水貨舖同波鞋街先有賣?
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

想問multicolour 仲邊到有得賣?
有無人見過男sf af1 咩色都得
有無人見過男sf af1 咩色都得

我好想買但無180CM買左都唔敢著
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

銅鑼灣sogo ,ps7都見佢display左好耐
徵一對vapormax
Us9

Oreo/pale grey/platinum

其中一隻色
徵一對vapormax
Us9

Oreo/pale grey/platinum

其中一隻色

https://t.me/deathnoteLL
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

Tint blue同black white volt
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

Blue white volt真係周圍都有 分分鐘減緊價添
Blue tint就要靠波鞋group了
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

我真係好少睇波鞋 想問邊間周圍有
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

我真係好少睇波鞋 想問邊間周圍有

Kicks lounge, 大既代理舖都應該有
前兩日已經唔見有貨
想買番對夏天著

Racer周圍都有
大前提係你想搵咩色

銅鑼灣sogo ,ps7都見佢display左好耐

Thank you 🙏
放全新racer rough green us9.5 $1100

有意tg:ting12345
入到對jordan 1 wings
對VaporMax係咪月底翻出??
想買白色
係門店買左對鞋 返到屋企先發現有一隻唔同色 甩甩地色
有單 有冇得換貨/退貨?

我著過一次 但睇唔出著過
對VaporMax係咪月底翻出??
想買白色

20號
可幫訂vapormax fly knit dark grey 一對

得翻UK 6.5, 9.5 and 10.5

有意 pm tg: @usernameused
對ACG 大家點睇?
Woven multi colour 邊到仲買到
對ACG 大家點睇?

我會入
放全新racer rough green us9.5 $1100

有意tg:ting1234
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞