Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
買左對woven腳眼位刮腳到仆街
唔知點搞好
想問adidas ub著us9 vapormax要買幾大 麻煩各位巴絲

想問埋佢會唔會越著越鬆 啱啱買返黎佢左右兩邊都有啲啲緊

你如果ub 3.0著us9呢對應該預大半碼 1.0/2.0就買返同size flyknit唔會好似primeknit咁stretchy 只要唔係頂趾你著著下就會慣 會慢慢貼你個腳型

我ub著us9 我聽咗上面位巴打講都買咗us9 著上去顯得隻腳有啲細

Ub2.0 加半碼 = vapormax碼
Ub uncaged = vapormax碼

我自己多數著us7.5, 其他鞋既size:
UB1.0 - us7.5 or 8
UB3.0 - us7.5 (parley系列 - us8)
UB uncaged - us7.5 or 8
racer - us8
flyknit max - us7 or7.5
vapormax - us8 or 8.5

vapormax鞋身中段窄過西咁 , 最好買大d

早知睇定啲 宜家對鞋擺咗喺度

Vapormax 中間真係窄到仆街
扁平足著得好辛苦,已經買大左半碼
好彩著左幾日鬆左少少
唔知點搞好

鞋跟刮腳不外乎著高/厚既襪, 貼膠布, 搽d臘, 磨番滑d邊位
唔知點搞好

鞋跟刮腳不外乎著高/厚既襪, 貼膠布, 搽d臘, 磨番滑d邊位

謝過巴打

想問埋佢會唔會越著越鬆 啱啱買返黎佢左右兩邊都有啲啲緊

你如果ub 3.0著us9呢對應該預大半碼 1.0/2.0就買返同size flyknit唔會好似primeknit咁stretchy 只要唔係頂趾你著著下就會慣 會慢慢貼你個腳型

我ub著us9 我聽咗上面位巴打講都買咗us9 著上去顯得隻腳有啲細

Ub2.0 加半碼 = vapormax碼
Ub uncaged = vapormax碼

我自己多數著us7.5, 其他鞋既size:
UB1.0 - us7.5 or 8
UB3.0 - us7.5 (parley系列 - us8)
UB uncaged - us7.5 or 8
racer - us8
flyknit max - us7 or7.5
vapormax - us8 or 8.5

vapormax鞋身中段窄過西咁 , 最好買大d

早知睇定啲 宜家對鞋擺咗喺度

Vapormax 中間真係窄到仆街
扁平足著得好辛苦,已經買大左半碼
好彩著左幾日鬆左少少

我都有扁平足
有冇巴打放mercurial superfly

波boot

sorry free mercurial grey or navy color

波boot

sorry free mercurial grey or navy color

要咩size?

波boot

要咩size?

us9/9.5 幫朋友揾
呢對邊度有

Nike flyknit streak好唔好著?

呢款同racer一樣都係輕身 訓練/落場用跑鞋,
個底比較薄同硬, 唔多岩跑步新手著, 要黎行街都還可以

Nike air zoom mariah flyknit racer又如何?

Nike air zoom mariah flyknit racer又如何?

mariah racer 好多人都當呢款係第二代racer,
不過已經轉左做行街鞋, 睇你鍾唔鍾意個款啦;
我著上腳試過, 感覺一般

mariah racer 好多人都當呢款係第二代racer,
不過已經轉左做行街鞋, 睇你鍾唔鍾意個款啦;
我著上腳試過, 感覺一般

我睇款就覺得streak好似靚d,但整體邊對舒服d,用黎行街既話?
Trainer幾時先出呀
Off white 果幾對幾時出呀
有無巴打知NIKE DUALTONE RACER洗唔洗預大半碼
有無巴打知NIKE DUALTONE RACER洗唔洗預大半碼

No
vapormax香港邊到仲有?
見到cortez flyknit有啲心動...但紅白藍款已經無晒
見到cortez flyknit有啲心動...但紅白藍款已經無晒

有冇去ps7睇過?
Trainer無曬消息
尋晚係nike store訂左對presto fly
今日已經送到
好抵著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞