Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
終於開到2

澳洲nike 棍波兩對

好撚正

整左對藍底

太sharp驚自己carry唔到 都係穩穩陣陣算

全黑都好好丁呀巴打 不過要有排等

我eta 6月5
黑白又出番
買左mc

黑白volt? mc 2.0世界第一
黑白又出番
買左mc

全黑同全白根本一直都好大貨 又唧牙膏

澳洲nike 棍波兩對

好撚正

整左對藍底

我eta 6月5

我係6月6,借左美國friend地址同卡買咋 仲要麻煩佢拎返畀我

澳洲nike 棍波兩對

好撚正

整左對藍底

我eta 6月5

我係6月6,借左美國friend地址同卡買咋 仲要麻煩佢拎返畀我

希望唔洗真係6個week咁耐
見到Air max 90 黑白 $579 好抵
但已經好多對黑白鞋😵
終於開到2

隔離adi post樓主表示已經開到4
終於開到2

但全部都係放鞋 放鞋上谷啦大佬
要不是西爺
白色咁大貨
想收一對flyknit mercurial us9.5 navy 全新

https://t.me/deathnoteLL
黑白又出番
買左mc

lm
想收一對flyknit mercurial us9.5 navy 全新

https://t.me/deathnoteLL

見過mk有
終於開到2

要不是西爺

唔係喎 已經屌走晒啲放鞋撚
主要因為boost真係屌打nike嘅 同埋nike剩係retro唔整新嘢 所以搞撚到咁
利申 我仍然係racer迷

借個位問下,有冇人知依對野原價幾錢? 同埋咩來頭
終於開到2

要不是西爺

主要因為boost真係屌打nike嘅 同埋nike剩係retro唔整新嘢 所以搞撚到咁

VaporMax點睇
有啲OG翻炒得都有價值嘅 好似am97 / am1 atmos
黑白又出番
買左mc

買左mc就唔想要白色
之前問個職員話唔再返貨

好好J

借個位問下,有冇人知依對野原價幾錢? 同埋咩來頭

求覆 有冇人見過依對
終於開到2

要不是西爺

VaporMax點睇
有啲OG翻炒得都有價值嘅 好似am97 / am1 atmos

試著過VaporMax… 咪又係咁撚硬
我覺得nike係要出過個新嘅底 而唔係不停改良個幾十年前嘅科技(air) 其實早十年佢出個lunar底無論喺打波跑步同casual上都大受好評
講真今時今日個巿場係需要一對又舒服又易襯嘅波鞋 ultra boost之所以紅係因為完美地做到呢一點
終於開到2

要不是西爺

VaporMax點睇

試著過VaporMax… 咪又係咁撚硬
我覺得nike係要出過個新嘅底 而唔係不停改良個幾十年前嘅科技(air) 其實早十年佢出個lunar底無論喺打波跑步同casual上都大受好評
講真今時今日個巿場係需要一對又舒服又易襯嘅波鞋 ultra boost之所以紅係因為完美地做到呢一點

Vapormax 好想買對黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞