Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
終於開到2

隔離adi post樓主表示已經開到4

但全部都係放鞋 放鞋上谷啦大佬
要不是西爺

唔係喎 已經屌走晒啲放鞋撚
主要因為boost真係屌打nike嘅 同埋nike剩係retro唔整新嘢 所以搞撚到咁
利申 我仍然係racer迷

VaporMax點睇
有啲OG翻炒得都有價值嘅 好似am97 / am1 atmos

試著過VaporMax… 咪又係咁撚硬
我覺得nike係要出過個新嘅底 而唔係不停改良個幾十年前嘅科技(air) 其實早十年佢出個lunar底無論喺打波跑步同casual上都大受好評
講真今時今日個巿場係需要一對又舒服又易襯嘅波鞋 ultra boost之所以紅係因為完美地做到呢一點

其實著耐左係舒服 佢唔係ub踩屎果種舒服 而係bouncy同responsive 公道講佢個中底真係either love or hate 一開始我都覺得有啲怪 上腳又無乜野仲日日著緊
Lunar已經唔係boost果皮 前排對LunarCharge反應極冷淡 lunarepic又好似focus左係跑鞋道
ub係真係舒服嘅 但其實佢紅都係因為西爺 佢未著對og之前呢對野係減緊價根本無人留意 其他色仲落埋outlet
舒服變左其次 跟風先係第一
終於開到2

要不是西爺

主要因為boost真係屌打nike嘅 同埋nike剩係retro唔整新嘢 所以搞撚到咁

VaporMax點睇
有啲OG翻炒得都有價值嘅 好似am97 / am1 atmos

我覺得nike係要出過個新嘅底 而唔係不停改良個幾十年前嘅科技(air) 其實早十年佢出個lunar底無論喺打波跑步同casual上都大受好評
講真今時今日個巿場係需要一對又舒服又易襯嘅波鞋 ultra boost之所以紅係因為完美地做到呢一點

Vapormax 好想買對黑色

去ps7捕下蛋 NikeID仲開住 仲有少許sizes
終於開到2

要不是西爺

VaporMax點睇

Vapormax 好想買對黑色

去ps7捕下蛋 NikeID仲開住 仲有少許sizes

出過去 店員話冇 如果有人喺ps7整到嘅 我port到個店員仆街
有冇巴打知道邊到仲可以入手presto x acronym
終於開到2

要不是西爺

VaporMax點睇

其實著耐左係舒服 佢唔係ub踩屎果種舒服 而係bouncy同responsive 公道講佢個中底真係either love or hate 一開始我都覺得有啲怪 上腳又無乜野仲日日著緊
Lunar已經唔係boost果皮 前排對LunarCharge反應極冷淡 lunarepic又好似focus左係跑鞋道
ub係真係舒服嘅 但其實佢紅都係因為西爺 佢未著對og之前呢對野係減緊價根本無人留意 其他色仲落埋outlet
舒服變左其次 跟風先係第一

VaporMax個底好似著波boot咁 真係接受唔到
LunarCharge好似話唔太舒服 Lunarepic就越出越柒
Nike呢鋪真係幫唔落手

食炒group收啦
想問我對woven tag左右唔同日期係咪等於假野

想問下邊度有得買Nike huaraches ultra 藍色
之前行過波鞋波都好似無

食炒group收啦

好靚
日本買flyknit racer會唔會平少少

一樣價
新果對白藍vapormax好正
但得女裝
留名

一樣價

但係款同碼會唔會齊d
對Nike supreme uptempo

買到黑色
想問我對woven tag左右唔同日期係咪等於假野

邊到買
無圖無真相

買到黑色

黑色幾靚
紅白係咪最多人買?

5月尾vapormax 會restocks

正喎,邊隻色會restock?
有冇巴打知邊度有sock dart賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞