Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇巴打知邊度仲有得買racer oreo 1.0?

著到殘晒想買過對

上個月行過h字頭(雪撬狗)水貨舖見到仲有, 你可以問下

Thanks
Vapormax 其實幾好著,但外型.....

等對全黑,後悔放左對nike lab 個對

Lab個隻色幾正

買黎做番工黑波鞋都唔錯

日本會唔會有
Vapormax 其實幾好著,但外型.....

等對全黑,後悔放左對nike lab 個對

Lab個隻色幾正

買黎做番工黑波鞋都唔錯

日本會唔會有

同問,下星期過日本東京
想問到時footlocker 會唔會有flyknit racer be true 賣
Be true 大貨 等15號啦
請問對高筒 SF-AF1好似有少少防水機能,呢對中筒一樣嗎?

http://m.nike.com.hk/product/fair/f7eKSqrY.htm

同對ACG.07.KMTR比邊對機能性大D?
Be true 大貨 等15號啦

點解會知係15號

其實冇
你地用既防污噴霧邊度買
On9仔先著Nike
On9仔先著Nike

好想入手racer黑白 即係陰陽 但唔知邊到有 本人好中意racer 對於一直買唔到呢到 一直都好唔開心
air max97補貨
air max97補貨

So ugly
air max97補貨

搶唔到
想問下各位巴打racer blue tint邊到重有

要咩size?
有d水貨舖仲有得賣
想問free me flyknit白色係咪周街都有得賣的
大約幾錢左右

要咩size?
有d水貨舖仲有得賣

41or42
有冇巴打知門市幾時有返nike classic cortez
有冇巴打知門市幾時有返nike classic cortez

阿甘色?
上外國網買左

阿甘色?
上外國網買左

紅白藍
門市 599個隻

阿甘色?
上外國網買左

紅白藍
門市 599個隻

599好似係尼龍料?
我買皮但見香港得女裝
知唔知Vapormax會唔會補其他色貨
想買全黑/白
之前係街見到深藍款

Hk 色完全唔齊,我係London 入左幾對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞