Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有咩鞋款,襯jogger pants係好睇依家著緊flyknit lunarepic low。仲有無咩好選擇?
邊到仲可以買到flyknit racer?
之前道道都$7xx,但無買到
想乞問大家邊度仲有magista footscape買
好想買返對灰色,自己有對橙色

END. 好似仲有, 我果對灰色都係END. 入

頂啱啱check END.無我size....
香港有無得賣?

推推

我想問下各位巴打呢款好唔好著? 同ub比如何?
同埋洗唔洗買大d or 買細d

有咩鞋款,襯jogger pants係好睇依家著緊flyknit lunarepic low。仲有無咩好選擇?

Sock dart

Sock dart

個人唔多鐘意依個系列

有無人放racer 全白 us9.5/10

Free run不嬲好著 true to size or 大一個碼都得

Free run不嬲好著 true to size or 大一個碼都得

唔該晒你呀 靚仔

同問
Trainer 會唔會有大貨?

應該炒唔起啦 ..

應該炒唔起啦 ..

唔洗排隊買?
琴日買到對vapormax pure platinum

應該炒唔起啦 ..

希望啦
想買multicolor

應該炒唔起啦 ..

希望啦

今次唔係淨係得白色咩?

應該炒唔起啦 ..

希望啦

今次唔係淨係得白色咩?

今次訂價幾多
有無人鍾意spiridon?

應該炒唔起啦 ..

希望啦

今次唔係淨係得白色咩?

個個月都有唔同色出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞