Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
對trainer無晒聲氣 睇黎可以慳返

俾d耐性等下啦, nike咁鍾意retro唔驚佢唔出

實出 唔出retro點夠adi砌

一對adidas都無買
trainer好睇過咩Ub nmd好多

我都係咁話
最多都係想買對y3 pureboost

好貴

27號出?

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

Btw唔知2000夠唔夠
好想買

原價唔係同racer一樣?

27號出?

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起
知唔知邊到有am 97 white 賣

27號出?

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

頭一水應該會既 希望大貨

27號出?

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得
Nike 之前racer rainbow retro beture都炒唔起同炒唔耐

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得
Nike 之前racer rainbow retro beture都炒唔起同炒唔耐

呢對當年話哂都半個鞋王

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

原價都要220美金,好貴

27號出?

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

要炒就不了 依家啲鞋難炒左好多
btw 黑定白好睇啲

好似有粉藍粉紅?

咩款黎?叫咩名堂

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

要炒就不了 依家啲鞋難炒左好多
btw 黑定白好睇啲

本身覺得黑 但睇睇下又好似白

Trainer都唔識

好想買

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

好想買

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

Hbx 好似有 可以留意下 但會比正價貴

唔知炒唔炒得起

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

有心買就等下我覺得

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

220美金不了
係nike online shop買左對鞋,睇到實物唔多想要想問下拎去順豐寄返去nike退款既過程係點?同埋駛唔駛用d盒or袋裝住成盒鞋先可以寄出去?
係nike online shop買左對鞋,睇到實物唔多想要想問下拎去順豐寄返去nike退款既過程係點?同埋駛唔駛用d盒or袋裝住成盒鞋先可以寄出去?

你上網禁退貨
會有人上門收

你上網禁退貨
會有人上門收

因為我係用貸到付款,咁d錢係用咩途徑拎返?

呢對當年話哂都半個鞋王

我見150既

220美金不了

220美金應該係HBX個價,正價應該係150美金

我見150既

220美金不了

你上網禁退貨
會有人上門收

係nike倉check好你退既野之後,會打電話比你,電話no係39595777,佢會問番你邊間銀行同埋a/c no,過三至七日會退番錢比你,過左數比封email通知番你

我見150既

220美金不了

220美金不了

Thanks

我想問下各位巴打呢款好唔好著? 同ub比如何?
同埋洗唔洗買大d or 買細d

你上網禁退貨
會有人上門收

係nike倉check好你退既野之後,會打電話比你,電話no係39595777,佢會問番你邊間銀行同埋a/c no,過三至七日會退番錢比你,過左數比封email通知番你

Thx巴打解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞