Nike 新/舊鞋情報交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

周圍都賣到無曬

我今個月買左太多鞋唔買啦

係街舖買左
完夢了

你地woven會點襯
因為本身淨係著jogger (以前有著布同牛仔褲,但而家幾乎唔著

買左對灰色襯完發覺好似唔算特別好睇
大家比啲意見

標準答案: 黑褲

係黑JOGGER黎

上身應該著白衫會好D ?

Olive jogger/ cargo都可以試下既我覺得
上身我自己不嬲都係求其一件tee就算

Jogger 應該幾好
Cargo就不了

不過之前著過綠色系既褲有啲陰影,搵日襯下先

Anyway thx bro
放全新sock dart id灰色 us9
有冇巴打知邊度仲可以買到Nike Classic Cortez女裝

有無人知呢對係邊有得買

S字頭應該仲有
三月做特價果陣買左
想問有冇邊個外國網運黎香港係免運呀?
新果4隻flyknit racer 男仔係咪會難搞d
新果4隻flyknit racer 男仔係咪會難搞d

隻紫好似okay
唔算太紫,有少少近灰
不過要睇下實物先
free rn motion fk2017點睇
下星期去大阪,想買對vapormax ,請問去邊到睇會大機會有?
入到對97

我都入左係HBX
終於買翻US9
有無人放新acg黑色 us7.5

有無人知呢對係邊有得買

S字頭應該仲有
三月做特價果陣買左

有特價

有無人知個喼左上青色果對鞋係咩
Jd future 黑色仲著緊

有無人知呢對係邊有得買

S字頭應該仲有
三月做特價果陣買左

有特價

之前係允記買

Lunar Flyknit HTM NRG
有無人去過先達果間鋪放鞋?

F107

F107

果間個價係咪好低
有時d鞋係gp都無人要想睇下果間收唔收

個對藍色黎 crew blue
收nike kmtr 黑色 us11.5 自用
https://t.me/CHC251

Lunar Flyknit HTM NRG

係咪炒到飛天 無可能搵到
好想要flyknit racer multi color或者Oreo
邊間行貨有us 10
好想要flyknit racer multi color或者Oreo
邊間行貨有us 10

有對multi 2.0 us10 岩嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞