【一文睇清】澳洲優待香港人簽證措施

528 回覆
281 Like 7 Dislike
唔想益藍絲有咩問題呀?藍絲咁撚愛國走乜撚呀

果啲已經入左藉既咁你有咩高見呀?
5年後要咩條件先可以變PR先
淨係留夠5年就得?應該冇咁著數
有朋友英文oral考試要達95分至批居留權,唔知係咪真?
見到佢個occupation list有我個skill, 同埋有個叫482 既visa, ielts 只係要5分?有冇睇錯
變左好似新款低價投資移民
入左籍大曬呀 咁香港回雞芝麻 已經係芝麻不可分割嘅一部分 兒登狗又咁想獨辣
我情願放生幾個藍換最多黃絲走到
都唔想為咗佢地要全部黃絲一齊死
未有新pathway
暫時得EOI
visa 189 190 491
we apply the Full time jobs in Australia very difficult which is a problem
未有新pathway
暫時得EOI
visa 189 190 491
其實咁早講埋有pr
一定俾人屌死
所以一開始講到含糊d
後尾靜靜雞加返仲好
係咪講緊會計呀?
其中之一啦
BNO同澳洲都係比5-6年時間暫居
會唔會佢地預計5、6年可以打爆中共
咁香港人就可以番去香港
利申9up
冇睇錯
482係temp Visa 黎
留5年係比機會你拎分
No pathway to pr
入左藉唔係大晒,咁你有咩高見呀,連登五毛?

你話不可分割就係架啦咩?咁外國仲乜淨係畀香港人lifeboats唔畀埋中國呀,智撚障
邊個咁撚on9鍾意收匪諜呀,講嚟聽下啦
其實scomo 一開波係話參考bno做法
我諗一樣5年就無條件pr
但揾工條件會唔會係唔可以係melbourne/sydney 要你去偏少少既地方
今朝唔係話剩係比係澳洲果萬幾名港人受惠咩?
宜家又話將來香港留學生?
其他國藉排EOI嘅屌死全香港人都似
人地硬生生搏老命拎5分5分咁上
你訓係度5年入藉?
唔好有幻想啦
如果係專業移民 係唔係姐係都係用返依家計分既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞