我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
其實點解唔入10600k
純打機youtube有d review過埋3700x
又唔會好似amd咁搶到冇晒
又邊間呀今日
恆生 仲有個大灣區睇樓 屌佢老母 我有錢都上2080ti sli啦仲同你去睇樓
你F7 EzMode
右下角見唔見到你隻SSD
想問下asus 249q同259q有咩分別 3000內有冇咩推薦? 主要玩R6 144hz 25吋以內 另外faroll幾時返貨
呢到爆po先定我收到貨先
13K剪片list 求評 (連mon連OS)

[皇牌優惠]AMD Ryzen 7 3700X + Gigabyte B550M Aorus Elite + ADATA D10 3200Mhz 2x8GB (預訂)
[砌機優惠]Samsung 970 EVO Plus Series 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
Toshiba DT01ACA300 3TB 7200rpm 3.5
[砌機優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 2060 OC 6GB GDDR6
Corsair RMi Series™ RM750i — 750W 80 PLUS® Gold Fully Modular PSU
Fractal Design Define 7 Compact ATX - Black
Be Quiet! Shadow Rock 3 CPU Cooler
Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit 中文繁體版 OEM
ASUS VA27EHE 27" 75HZ IPS Full HD G-Sync Compatible Eye Care Monitor
砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
Total: $12,574

想問8月中前可唔可以到貨?
1080p ok
我嘗試整
唔係唔想入.係行貨

總之.我而家上架既10代intel cpu.全部都係行貨.都係目前行貨入既野

我冇上架.而你出面見到既.就係水貨
早兩日約左司機今晚收機返去整
依加仲未有電話係咪正常?
fi27p-q有無貨?
其實法奧個網有
想問下asrock h410板幾時翻貨
想就咁買塊
你同事可唔可以跟緊啲野? 我上次買B550M Mortar 追果30蚊追到2046先追得番黎... 送貨黎又唔講聲先
筆直8k打機 主要玩R6 GTAV FF14求教
AMD Ryzen™ 5 3600

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING ATX

Kingston Fury 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHZ C16

Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280

ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1660 Ti OC Edition 6GB GDDR6

Antec Neoeco TUF 550W 80 Plus Bronze

Cougar MX330 Window Gaming ATX Case (三風扇版本)
悠二巴請問之後會唔會上架埋nr200 non-P版?
重裝返都係咁,多數係芒問題定卡問題?先砌完2日,第一日玩冇事
就嚟又要開新post
希望聽日可以做25
+1 想知
聽日無貨就做刁民丁
想問下啲CPU幾時返貨
知要等但想大概知個時間
買左3300x
1500樓下有邊隻靚仔D既有現貨
三星同BENQ幾隻都冇 得部LG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞