我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
正常啲講風扇case點都跟幾個
散熱的話Ryzen cpu除左最新xt 系列冇包原廠塔散之外
其他Ryzen都有包
Intel cpu就冇跟塔散

新手平平地想換散熱好少既可以換ax120
有budget 咪 dark rock pro 4/ d15 / u12a

但其實你風路夠好 唔超頻
機箱前面入風 上面,後面排熱都應該唔會熱得去邊

風扇的話正路case點都會送1-2個 好d的咪跟夠3個
想靜加散熱好d可以上noctua 貓扇

音卡冇咩特別需要的話唔洗 本身主機版到已經有
已確認變左備貨中了 主撚鳩 主撚鳩
可能可以早一兩日呢 畀啲信心
我都等緊
香港應該都係
made in china

係咪比中國人搶晒d貨
amd送game
買3700x 有無?
係台灣買先送?
水貨不適用
張giga rtx 2080super windforce 一玩大作就有吱吱電流聲係咪正常?
想問下你哋係比左訂金先 定貨到付款
悠2 crucial ballistix rgb 會唔會有黑色
【警告】管理團隊已收到有關本主題之投訴,在此提醒會員請勿作出任何未經授權之商業宣傳活動(包括但不限於提供聯絡方式作為間接宣傳行為)。如情況持續,違規之會員將被永久封鎖。
正常 giga係咁
文書機 但excel file好多formula經常幾mb
有時玩下pc版 fifa啲game咁 下列夠唔夠做?
或者悠二下邊張list有冇咩有性價比高既可以更換
Budget $7000內

CPU AMD Ryzen™ 5 3600
Motherboard Gigabyte B450M AORUS ELITE Micro-ATX
RAM ADATA XPG GAMMIX D10 (1 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16 數量:2
Display Card ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC Edition 6GB GDDR6
SSD Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
PSU FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver
Case Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
星期六日送唔送貨,4號落單俾錢仲未有
same
啱先打打下機電話響 即刻狗衝去聽 你老母又問先生借唔借錢 我借你老母啊
啱啱打左黎話今晚送
岩岩收左機 連哂兩個hdmi頭 個mon都冇反應
可以點
巴打幾號訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞