我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
先講明.我唔熟mac

但想問返.係唔係一定用amd gpu?

如果係.giga呢張OK既.平得黎.都有三年保.散熱器都唔算特別差
thanks 悠二
白汁十腸飯
砌左個list 落左單
客服個whatsapp都算覆得快
但我差隻mon 問左幾隻都冇貨又冇期 好難搞
其實27" 144hz+既mon 大路果d係咪好少貨/缺曬貨?
聽講N 卡要用windows ,但因為我係用Mac os 所以諗著用A卡
悠二
請問VG279QM有貨嗎?
包幾多光點死點?唔該
我一重開機 個win10就唔能見左
依家又打回原形

笑死啱啱先down返steam
咁如果跟返sharkoon C10 + 3600
個thermaltake ring silent cooler仲放唔放得入去
同埋勁小小既牛揀返 FSP Raider 750W Silver都OK?
入bios揀返 bootup device 做 ssd ?
祝sherlock超頻好似破案咁順利

個飯盒裝唔落

零光零死.有既話.搵我客服就得
明白.如果係.冇問題的
望下Gigabyte堆 G27系列.未試過缺貨.我都極多客買

bootup device,三個選項

邊個先係
你聯絡我客服

如果裝完變左咁.就唔正常了
用C10就唔得啦

C10,你用c14s
手頭有3400G,512G nvme,delta serverpower 650w
想砌返部itx機

ASRock B550M-ITX/AC Mini-ITX
ASRock
$1,080

ADATA XPG SPECTRIX D50 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHZ C16 RGB — TITANIUM
ADATA
$680

ASRock Radeon RX 5600 XT Challenger D OC 6GB GDDR6
MSI
$2,349

RAIJINTEK OPHION Tempered Glass Mini-ITX
RAIJINTEK
$850

結賬總額:$4,959

有冇問題?
其實想知隻舊牛用喺家陣啲新板會唔會有事
買過隻牛嘅話應該換sfx牛用第款箱
但Raider ii 750w冇貨

用650w吧.乜都夠了
油耳b 3300x大約幾時返貨?
G27qc有無貨?
似ssd 讀唔到多d
呢塊未有貨.得高階model b550

不過其實如果3400G.唔需要買太貴既底板.可以用giga b450i

問題就冇既.如果隻冇壞的話.不過Delta係我個人最相信既牌子
最快下星期.最遲8月頭
有呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞