我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
多得你地日日喺到催佢出機
夠鐘死心了 當你沉默得高調
也許出貨很難 就難在其實雙方各有各寄望 怎麼辦
我冇催佢架
我砌部2060佢話冇貨
我問佢咩係有貨
佢話得返啲super
大佬貴咁多,想水我買貴卡都唔係咁呀嘛

然後虎巴就唔好彩
有貨砌好,未送貨就死底板
咁仲可以點

都唔知係啲客黑仔定係悠二黑仔
堂堂一間電腦公司
你唔預有人砌機都應該會預有人買散件啦
冇諗過提早入定啲貨
定係驚入咗貨冇人買要蝕

做生意就係要冒呢啲險
你下下都等有客要先去order
咁點會有貨可以出到俾客
講真,你話等一個禮拜
咁我未俾錢,好自然會搵第二間問

法奧真係仲想有聲譽就真係要認真諗下
唔係不斷叫個客等你
除非你本身唔諗住長做
唔坐貨既煩惱
行家都冇貨拆俾你
最近r7 3700x個優惠幾正
係塊gigabyte板渣啲
話說之前買個3風扇版機箱你冇俾4pin molex轉3pin fan轉插我 點裝呀
係咪suppose應該要有
有信心悠二會越做越好嘅 畀啲時間佢
不過佢好似強調過好多次自己細鋪唔坐貨
可以話九成嘅貨都係要訂
最快可能 仲有8日翻貨
就算有貨翻都未必夠畀曬呢幾日訂貨嘅客
我都係買散料自己砌, 比左30 蚊 聽日第三個working day,應該聽日收電話掛
如果坐貨就會好似黨馬咁,明知SF750會爆炸都照推
3pin插唔到落底板4pin?
都係睇駛唔駛訂
冇貨你比$150都冇用
有既 一番貨你會係木第一批唔洗再等五日囉
@油2
Lian-Li LANCOOL II 呢個case有無跟hdd架同直立display配件
20號嗰批都未到我嘅轉intel u 算
拿如果20號批貨輪唔到你 要等多10日
你等唔等先
SF750 又咩事
插到,不過底板冇咁多位插
板得3個位但有4個風扇(計埋cpu
我唔想其中一個socket飛兩條vcc gnd線出嚟俾兩個風扇用
其他rgb pin應該係出唔到12v
我個人就比較prefer用火牛出12v
咁啱隻牛又冇molex轉3pin/4pin轉插
本身以為會送條轉插 結果都係出去買
定係我睇漏咗
會唔會有itx嘅cpu mb ram 優惠
點suppose有?你係買散件?
不過好minor嘢 無事已解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞