我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
其實有無邊度可以睇到返貨消息? 例如: 火牛風扇, 唔想煩到客服
客服或者呢個post
而家砌機係咪會裝埋Windows?
佢會幫你裝埋試用版 我琴日仲on99整左隻安裝usb
怎麼了 你累了 說好的 送貨呢
遲左知
我買多左 Microsoft Windows 10 Home 64 Bit 中文繁體版 OEM $989
其實可以試下問人借好彩冇買到
你都要自己入CD-KEY
係.冇錯
其實唔會煩到我地.可以隨便問

當然呢個Post都可以.當然一定覆得慢過客服
痴線

不過真係好多人打黎問借錢 . 又話支灣區賣樓
問過,我話原來係$30 plan 加多$120可唔可以今日送

客服話唔得

但冇講原因,可能我部機連砌都未開始
用Intel 內置Graphics

2x8gb ram.係呢度差少少.但預算問題.如果多多少少.可以2x16gb
1 x Intel® Core™ i7-10700
價錢:$2,699

1 x Gigabyte B460M DS3H Micro-ATX
價錢:$759

2 x [砌機優惠]ADATA Premier 8GB (1 x 8GB) DDR4 2666 Mhz C19
價錢:$480

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$590

1 x FSP Hyper K Series 500W 80 Plus White
價錢:$339

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $5,376
https://www.faroll.com/customize#MTI2MSwzMTc4LDMxNzgsMzE5MCwzMzA0LDMzNDEsMzQ2OQ
office地址.我地會安排日頭
唔好意思各位.

上個月開始通常兩三日出到

呢幾日訂單多左好多.已經全公司人OT趕工.真係唔好意思
應該今晚架啦

如果唔係office地址.你地唔好預朝早.中午.下午會收到電話

我司機打電話.通常6點開始打俾你地的
訂得貨都預左等既
我都係志在叫下春

真係冇計
仲有10日先有貨 好心急
我幫你裝既係試用版.唔包正版Key的

你最終都係要一條Key
悠二巴 3700x + 32gb ram offer有無
我唔會收人千幾蚊只係幫人裝試用版windows啦
等返左貨會整.而家整黎都冇用
早知尋日揀$150 plan 唔揀$30送貨plan

星期六日唔洗出街on99唔知做咩好
悠二想問下技嘉呢種case代理會點處理
之前換完又出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞