我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
Gigabyte B550I AORUS PRO AX.返左極少貨.有需要既人請盡快向我訂
t記冇貨粒聲都唔出wo,水9左150蚊
你砌埋手頭上果d 喇
成車苦主逐個開post 又畀刁民丁狙擊你喇
cpu我冇計

點催我.我都係催代理

我都唔係唔想俾貨.但真係要等

我真係儲左好多貨.但都支持唔到咁耐

6月中開始已經缺
1 x Intel® Core™ Comet Lake-S i5-10400
價錢:$1,399

1 x ASUS PRIME H410M-E Micro-ATX
價錢:$650

1 x [砌機優惠]ADATA Premier 8GB (1 x 8GB) DDR4 2666 Mhz C19
價錢:$240

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$590

1 x FSP Hyper K Series 500W 80 Plus White
價錢:$339

1 x AeroCool Corporate Series CS-103 Micro-ATX
價錢:$169

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $3,467
https://www.faroll.com/customize#MTI2MSwyMjQ0LDMxNzgsMzE5MCwzMzE0LDMzNTc
我好想你 我好想你
無野做上嚟叫下春啫
都知無貨架啦
粒U幾時先到啊大佬
7月6日落單,備貨中,3700x幾時先出貨?

急剪片用
X53幾錢?
3950x 咪唔洗等
xt 系都好似係?
你要過隔離問喎
我想問問點分行/水的?
過黎呻下姐,個邊都冇苦主
5年前同你買過三部機
自己用開果部收左皮
第一次壞完底板再壞張960 然後燒埋隻牛
原本想去飛馬到
依家決定返黎你到砌多次

我想問底板 ram咩牌子無咁易壞
應該會砌amd個粒3200g

同埋500蚊以下既牛邊隻好
FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver
依隻係咪算唔錯 或者仲有無其他選擇
why 3200g , 文書機冇卡?
邊有苦主敢問刁民丁呀
廢事砌咁貴
我玩個堆game應該唔洗卡都夠玩
都係用黎上網睇片睇live聽歌用
砌部a300牛都慳番
不是吧
20號番果批貨都唔知排唔排到我
咁你都中招 仲唔去買六.....啊無開喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞